Tuffaste årstiden!

Alla helgon helgen är en av dom jobbigaste helgerna som finns...
Det är då jag tänker mer på mina nära o kära som har gått bort..  Givetvis tänker jag på dom annars oxå, men de blir mer "verkligt" denna helgen att dom faktiskt är borta..
Som idag, gick upp tidigt för att åka till kyrkogårdarna och lägga gravdekoration där och tända ett ljus..

Kom till Kinna kyrkogård, och då blev det mer påtagligt att Lasse faktiskt är död.. Nu står hans namn i stenen, nu är det inte skoj längre, utan nu är de allvar, han är faktiskt borta.. Han som inte krävde att jag skulle älska honom, men de gjorde jag ändå, men han älskade mej lika mycket för det.. Han struntade i att jag var stor, knepig och så, han älskade mej lika mycket för det.. Tack, jag älskar sådana personer som kan älska en utan att de blir krystat!

Sen när vi kom till Örby, och gick fram till min pappas grav.. det känns verkligen varje gång man kommer dit. speciellt dessa tider, han dog i dec.. Så vintern är rätt tråkig och dyster för våran familj, även lasse gick bort i dec..
Jag får upp bilden i min hjärna om när pappa ramlade ihop och dog, jag kan fortfarande höra dom sista andetagen han tog.. Det kan hoppa upp lite då o då.. :( Riktigt tuff period just vintern,de jobbigaste är att jag själv fyller år på vintern och brorsan..

Detta blogginlägg tog 3 timmar att skriva :P Men mammas pojkvän kom hit och då satte vi oss ner och tjöta lite o sen rann tiden iväg.. Nu ska jag se klart på +Aschberg på tv8 play.. handlade om bloggare den 27/10..

Nä, puss på er..

Jag vill skeda!!

Ingen stackare som vill ta sig an en singeltjej som behöver närhet? Kräver inte så mycke, du ska skeda mig varje natt. Mer än så kräver. Det är det jag saknar mest, att få ligga nära på nätterna.. Jobbigt som fan är det. Sängen är helt plötsligt skitstor! Och förresten, ni tror jag har lyckats sova än? Skulle inte tro det. Det blir iaf 5 timmars sömn, man ska va glad för det lilla.. Nä, får göra ett vettigt försök och sova. Puss på er

Jag ska bli dejtingexpert!

Har precis stängt ner den stora datorn efter att ha sett på Fråga Olle dokumentären på webb-tv.. Fick nåt ryck ganska tidigt in i avsnittet att jag vill ha böcker om dejting.. Gick in på adlibris.se och sökte på dejting, fick upp två intressant böcker..
Köpte bägge två ;) Gick på 109 kr sammanlagt, ansåg de har jag råd med ;) Nu ska jag bara få tummen ur och läsa dom oxå när jag får hem dom, har varit dålig på och läsa böcker jag köper..
Köpte böckerna stora dejtingboken och hitta kärleken. :) Kan nog bli intressant och läsa om :)
Det har lixom bara flutit på innan, kanske kan lära sej några knep. ;)

Dock är mitt största problem att jag är så satans blyg.. att jag inte vågar ta kontakt med någon IRL.. Och är skitfeg och träffa någon jag träffat på nätet.. Jag chickar i 99% av faller ur.. Så inte konstigt man lever som singel..
Men tror de beror på att jag inte trivs med mej själv och är rädd för vad dom ska tycka om mej och så.. Usch säger jag bara.. När jag träffade K för några år sen stod jag o grät på parkeringen när han kom hit.. Grät i både glädje och rädsla.. Dock mest glädje, han var en av dom få jag faktiskt hade starta känslor för före.. Men så hade vi känt varann i 2.5 år innan och pratade i princip varje dag, flera timmar..
Jag var så glad att jag äntligen fick träffa honom och krama om honom.. Får känslan i magen nu samma som jag hade då.. Han är den enda som fått mej knäsvag av en kyss.. Mina knän däckade ihop totalt så jag fick hålla mej i balkongräcket.. Helt sjukt var det! Det var verkligen som i en saga då foten poppar upp ;)

Nä, om man skulle försöka sova.. Blir väckt vid 9 imorn, ska till las o vara barnvakt åt livis när Jonis är inne hos läkaren :) och sen blir de o fara runt i kommunen o fixa på alla gravar :) Kameran ska givetvis med :)

Nä, puss på er..

Varför städar man före gäster kommer?

Man måste ju ändå städa när dom gått hem?!
Givetvis städar vi för fullt här hemma, eftesom det kommer runt en 15-20 personer på lördag och firar min 25års dag som är den 2:e..

Idag har vi varit och handlat till kalaset, fy fan va folk det var! Var alla och handla på samma gång? Enda stället där det fick fort var bolaget och apoteket :) och det var la tur de.. orka stå i kö i alla affärer på en gång...

Förresten, jag kommer nog aldrig vänja mej vid att mobilen är så tyst som den är.. Har fått 4 (!!) sms på hela dagen.. snacka om att ingen vill prata med mej :P och jag vill inte vara tjatig och sms:a en massa heller..

Usch vilket drygt inlägg de blev :P
Puss på er..

Kan inte sova..

Ligger i sängen, fått igång den lilla datorn så jag kan slänga in ett blogginlägg när jag ändå inte kan sova..
Ligger och är klarvaken.. eller trött är jag, men inte så trött så min kropp vill sova tyvärr :(

Ska tillägga en sak om mitt blogginlägg om 14åring som är gravid.. Jag säger inte att man ska ge upp sitt liv bara för att man skaffar barn, men jag anser inte man ska sitta och planera saker som "jag ska inte amma, för då kan jag inte supa" och "måste supa, måste lämna bort barnet, helst innan det är fött"
Dom som resonerar så är seriöst slut i huvudet.. Då är man inte redo..
Sen om man lämnar bort ibland, de går jag helt med på.. För min bror o hans tjej lämnar bort ibland.. Oftast lämnar dom för att dagis är stängt eller barnen är sjuka, men de händer att dom lämnar för att gå på restaurang oxå. Och jag ser inget fel i det, men hade dom lämnat dom nästan varenda helg för att dom ska dricka så hade jag nog reagerat. Men alla har rätt till att ägna sej åt egen tid, antingen du har barn eller inte, men barnen ska inte behöva lida för att man ska ha ett uteliv.. Oftast brukar de ju va att man är ute i "skift" att dom går varsin helg eller så så alltid en av föräldrarnra är hemma..
Så sammanfattning av texten är : ge inte upp era liv, men låt inte erat egna liv gå ut över barnen..

Vissa människor förvånar mej. En människa som bara talar om hur perfekta dom är skrämmer mej mer än dom som faktiskt kan tala om sina fel och brister..  pratar med en sen många år tillbaka som bara pratar om hur bra han är i alla lägen, men vet att alla har brister och fick se en av dom idag.
Och det kändes faktiskt gott att han inte var felfri. Orkar nog inte med felfria människor.. Jag är allt annat än felfri, jag har mer fel än bra sidor om man börjar kolla noga.. Men de skiter vi, jag är bra på o visa dom få bra sidorna jag har så ;)

Förresten, anonyma kommentarer anser jag är fruktansvärt fegt! Skriv vem du är, tar bort kommentaren tills jag får veta vem det är, för vad har du med mitt klädkonto och göra om du inte vågar stå för vem du är? varför ens ägna tid åt att kommemtera då? Förstår mej inte på sånt folk..

Nä, ska se lite på film och hoppas att jag blir trött nog och sova..

Puss på er..

Sätt er aldrig ner och tänk!

Eller kanske ska säga att jag aldrig ska sätta mej ner och tänka. Får alltid så skumma tankar då.
eller skumma är fel ord, men jag börjar tänka efter.. Som idag, fick en nostalgi tripp i hjärnan och hamnade då på x:s bdbsida, och de slutade med att jag kommenterade bilder ända till förra året..
Kanske inget han ville jag skulle göra, men kunde inte sluta och kolla..

Hittade ett kort där det stod "jag älskar dej" jag blev varm i kroppen samtidigt som jag fick en kall kår igenom hela kroppen som inte kändes bra.. Vet inte varför, har mina aningar, men inget jag orkar ta upp här. Eller snarare, jag kan ta upp det här, men de blir så fel för vissa som inte alls vill läsa om det.. Jag har redan skrivit för mycket än vad vissa vill läsa..

Ikväll blir de nog tyvärr inte lika tidigt som igår, är inte alls lika trött, men så gick jag upp många timmar senare än igår.. Så ikväll kanske man hinner starta filmen iaf ;) och kanske se den med..
Jag måste köpa en ny dvd snart, jag blir galen på att inte kunna se brända filmer.. Kan bara se original och så låter ps2:an så högt så jag hör knappt vad dom säger i filmen.. Kan dessutom inte höja för mycket, stör mamma då som sover vägg i vägg.. Vill ju visa lite respekt!

Så det blir nog en tripp in på netonnet om vi åker till gekås på måndag, det ska bli riktigt gött, men den får inte vara för dyr, då blir jag ledsen i ögat, för jag är inte direkt gjord av pengar..

Förresten, någon här som vet vart man kan köpa långa linnen? som går ner på höfterna?
Älskar såna linnen, har dock inte hittat några o köpa på länge, har bara 2 :(.. Är man lite större är de riktigt gott och ha :) Då kan man dölja en del av fläsket!

Nä, får ta och vara lite social på msn :) inte för att någon har skrivit på ett tag, men jag ska nog allt få dom och prata :P haha..

puss på er..

tråkigt att det gick så dåligt i matchen!

Angående 14 år och gravid!

Tydligen tog de skruv hos vissa att jag skrev om 14 åringar som får barn..

Men MIN åsikt är att man är inte mogen för barn när man är 14 år, speciellt inte när man hör tjejen prata.
idag sa hon "tänk om man kunde plocka ut bebisen, och ta en öl och sen stoppa tillbaka den" Supa vid 14 års ålder? Hmm.. jag blir seriöst irriterad på henne. Hon tänker inte alls, och hon försöker inte ens prata "vuxet" utan hon tänker bara på sej själv..

Hon sa "Oliver eller vad hennes kille heter ska kunna ha barnet så jag kan ge mej ut och festa" va? tänka på festa när man är med barn? hmm, okej, man kan gå på fester, men man ska inte tänka på att dricka, och man ska ju inte tänka att man ska dricka då och då när amn får barn. Okej, man ska inte ge upp sitt gamla liv, och de finns 20 åring och 30 åringar som tänker precis som henne.. som är lika omogna. Men jag anser fortfarande inte att hon ska ha barn. Hennes mamma verkar inte bry sej om barnen. Hennes tvillingsyster brukar vara ute och supa på helgerna. Låter man en 14 åring ge sej ut på fest och dricka?
Har man eg något ansvar för sina barn då?

Min mamma hade aldrig släppt ut mej som 14 åring, jo, till att gå och träffa vänner eller gå på drogfritt disko, men hon hade aldrig gått med på att jag skulle dricka alkohol och jag hade inte det behovet heller, jag valde att vara hemma istället för att "supa".

Hoppas ni förstår hur jag tänker? Jag menar inget illa, men jag anser inte hon är mogen nog för att klara ett barn..

Fryser som en tok!

Usch vad jag inte mår prima idag.. Gick upp vid halv tolv, insåg direkt att jag fryser som en lite tok, gick o kollade temperaturen inne, står på 21,4, så kallt är det inte. Har fått på mej strumpor redan, (brukar oftast aldrig ha på mej de när jag går hemma). Men strumporna är på, filten är dragen över mej..
Har fruktansvärt ont där lungorna sitter fast på ryggen, värker och sträcker hela tiden! Mår dessutom illa :(
Vettefan vad de är för fel på mej, men jag mår inte 100% iaf. Så mycket vet jag.. usch o fy, så de blir nog soffläge med film idag för hela slanten, eller nja, kanske en hel del stunder vid datorn med..

Nä, får se om de finns nåt lite lättare och äta, som kan ta bort mitt illamående..

Puss på er..

Tisdag kväll..

Yäy vilken rubrik jag kom på då.. Så originell.. NOT!

Sitter iaf här, har världens magknip, och mår illa som fan! vet inte vad de kan bero på.. Kan vara att jag fick tagit min losec på tok för sent idag, eller så beror de på att jag har rökt för mycke, rökte upp ett paket på 11 timmar.. Helt jävla fucking sjukt, men jag tog varenda chans jag fick till att röka, och de blev nog lite väl ofta ;)
Men de får ja tydligen lida för nu, om de nu är det som är felet..

Insåg en sak idag jag inte ville inse.. ytterligare en klasskompis till mej fick barn.. vi gick i skolan ihop F-9. så det var ett tag.. Och idag blev hon tydligen mamma till en liten tjej.. Grattis! Men känner att jag ligger efter nu.. Jag vill oxå ha en bäse.. Men samtdigt vill jag inte sätta ett barn till världen just nu.. Känner inte att jag kan ge mitt barn allt. Utan bara en bråkdel, då kan de gott vänta ett tag.. Men, blir jag med barn så tänker inte göra abort.
Först o främst är jag emot abort, och de vet folk i min närhet om, och de andra så får jag skylla mej själv om jag blir med barn.. Skyddar jag mej inte är de mitt egna fel..  Då får jag ta konsekvenserna! Så enkelt är det..

Funderar på om jag ska sova tidigt idag, är dötrött, och så slipper folk mej tidigare ;) :P

Nä, ska fixa mej iordning för sängen.. blir de sova eller inte de märker vi ^^
Annars blir det väl fler inlägg :)

14 år och gravid!

Jag har precis sett på Unga Mödrar, och dom hade med en tjej som är 14 år och var i 5:e månaden..(!!!)

Seriöst, jag blev rädd, och började tänka på allting och störde mej i princip allt hon sa, jag kan inte säga nåt direkt smart kom ur hennes mun..
Hon sa att det kommer alltid vara dom, för dom har faktiskt varit ihop i 5 månader, (alltså måste hon blivit med barn direkt), och då slog det mej, är man lovlig vid 14 års ålder i Danmark?  Googlade precis, och insåg att man har precis samma som i Sverige, att de tär 15 år!
Finns det inget som anmäls om en tjej kommer till BM och är med barn? Hade jag varit BM hade jag anmält att hon bara är 14 år, för det är ju olagligt för fan!
Jo, sen kläckte hon den fina kommentaren att pappan till barnet bryr sej verkligen, han har köpt en sparkdräkt till barnet, det är ett tecken på att han verkligen bryr sej.. Eh, jag hade inte tagit det som ett tecken på att han bryr sej, men min mamma sa till mej att tänk på att hon faktiskt bara är 14 år och du kan inte räkna med att det ska kommentarer ur henne som du skulle sagt i din ålder du är nu..
Och det är ju sant, de är ju helt skillnad på mognad..
14 år, går tydligen i 8 på högstadiet, vet själv hur ickemogen man var där, och då var jag ändå en av dom mognaste pga jag miste min pappa och blev tvungen att växa upp snabbt.

herregud säger jag bara.. Vad säger eg föräldrar i det här läget? Finns det ingen lag som säger att föräldrarna kan tvinga sitt barn och göra abort när man har så låg ålder?

Blir frustrerad!

Nu var de igång igen..

Nu har lillstrumpan vaknat så nu är det fullt ös..
inte en lugn stund lär de bli tills vi åker hem ^^ men de är smällar man får ta..

förresten, varför ska de va så krånliga tv-system hos folk? Har tagit mej sen lunchtid och få iordning på ljudet..
snacka om o va obildad ;) Brorsan får inte ha så modernt system till tv-en.. :P Så de slutade med att jag fick stänga av surround ljudet och köra bara via tv-en.. Annars får dom nog aldrig ljud :P
Men nu är de iaf igång..
Och ja, jag vet att vissa stör sej på våran tv.. speciellt x, han lyckades nog lära sej de i slutet, men de har kommit många fina ord som gör tungan svart när han skulle se på tv :P hehe..

Bry er aldrig om en medmänniska, man får aldrig något tillbaka för det..


Nä, får väl ha en fruktstund med barnen och slöa lite, kanske slänga i sej en Powerking till så man vaknar till dom sista timmarna ;)

Förresten 2, jag kör via min stora dator idag, funkar o blogga på den med :P Tror bara jag är förbannat bortskämd, men de är inte normalt att en 25åring har två laptops ^^
Kanske är en smula bortskämd, den stora datorn har jag ju köpt själv, men den lilla är en present :)

Har jag rätt att vara svartsjuk?

Jag blir svartsjuk, jag håller på och gå åt, jag vet inte vad jag ska göra..

Lillan sover, tänkte jag ringer x, inget svar, ringde då s, inget svar heller.. Inte för jag tror att dom gör något, Men jag får en klump i magen som inte går att förklara.. Jag blir galen på det här..

Nä, ska ta och gå ut lite och röka.. datorn håller på o driva mig till vansinne med sin hetta.. :( den är hemskt!
Ge mej en ny dator för helvete!
Ska åka in med den på söndag hoppas jag, ska se vad dom kan göra åt saken.. kan ju inte ha ett element till dator!

Istället för dagis faster!

Idag är jag aktiv faster :) ihop med den aktiva farmorn ^^

Vi är i Örby och passar barn, dom har ju haft schysstheten och stänga dagisen i mark idag.. vad tänker dom på när dom stänger alla dagisen på samma dag? Jo, för personalen skulle på utbildning, men tänk lite! Vad gör alla dom som inte har någon som kan passa deras barn när dom är antingen på utbildning eller deras barn inte kan vara på dagis?

Vi ska ha barnen mellan 8-17 idag, får se vem som kommer hem först, de beror på om Chrille får jobba över eller inte, gör han inte det är han hemma före Helen, alltså vid halv fem kvart i fem.. Annars kommer Helen vid femtiden..

Är inne på andra andningen nu.. Var så jävla trött vid 9 så jag höll på o gå sönder.. För jag har trevliga grannar på gården bakom som fick för sej att spela musik vid 1 inatt.. Idioter!
Bara för att ni har lov, så har inte alla det.. Finns faktiskt dom som jobbar och går i skolan.. Jag hade inte stört mej om jag inte skulle upp vid 7 tiden.. då hade ni fått spela bäst fan ni vill.. Men jag tänker på alla andra. som faktiskt har barn..

Ett tips, tänk nästa gång!


Har kontaktat sjukvården idag, mitt recept på Losec hade tagit slut..
Kanske ska få 10 mg denna gången, fast 2 ggr per dag.. Nu för tiden tar jag en 20 mg per dag, och de funkar tyvärr inte.. Tar jag den på morgonen så får jag problem på kvällen, tar jag den på kvällen har jag problem på morgonen.. Så jag tipsade om att kanske ska ta 2 st om dan, fast 10 mg åt gången, kanske kan funka.. gör de inte det, så får jag väl kontakta dom igen..

Nä, får sluta skriva, barnen börjar balla ur ;) dom leker som fan i soffan, och i princip stampar på mej :P Smällar man får ta :)

Snart är de middag, sen sova för lillfröken och vila för grabben :)

Puss på er...

ont i magen.. =/

har nån skum känsla i magen.. vet inte varför, för de är helt psyko känsla, jag har ont i magen och känner mej alldeles konstig i kroppen.. Har ont typ nere vid livmodern/äggledarna.. Varför är min stora fråga!
Jag vill inte ha den här konstiga känslan, den skrämmer mej.. jag äter mina losec, så de kan inte ha med det och göra, men varför har jag ont?
SKa kontakta sjukvården, men sist jag beskrev mina symptomer, så sa dom att de berodde på magkartarren som jag har..
Varför ska dom alltid skylla på det och aldrig ta reda på den eg sanningen om vad som är fel?
Det är ju ändå bara en ssk som svarar i telefonen.. Har det försvunnit att man ska träffa en läkare? ska ssk ta beslut på telefon vad som är fel? Då kanske dom borde skaffa bildtelefoner?

Imorn ska jag vara barnvakt mellan 8-17.. skitkul.. Finns en anledning till varför jag inte har skaffat barn än..
Iof den riktiga sanningen är väl att de inte tagit sej ;) men jag vet inte om jag klarar att ha barnen hela dagen imorn..
Jag sover som en potta skit, somnar mellan 4 och 5 på morgonen :( och så ringer kl 7.. skitkul och bara få 2-3 timamrs sömn och ha barnen en hel dag.. tack! eller inte..

Nä, får väl prata vidare med Mr H :D Alltid lika trevligt..

Jag spyr snart på det här!

Jag är så uttråkad på dagarna att när klockan går mot 15, så säger jag alltid ; "nu har jag gjort allt jag skulle göra idag, vad ska jag göra nu då?"
Tänk då att jag går upp mellan 11-13..

Jag har verkligen ingenting mer att göra än att sitta på msn och snacka med folk, kolla facebook.. Ja, det är vad mitt liv går ut på. Fick höra idag att det beror på att jag inte har körkort, jag får skylla mej själv att jag inte har körkort och bil, men även om jag hade haft körkort hade jag inte haft råd med bil, och orka springa runt hos grannar stup i kvarten för att låna bil.. Så får väl vara hemma med mamma dygnet runt.. Skitkul!
Men det är väl så det är för tillfället, att man får vara själv med mamma hela jävla tiden och sitta här och uggla.

Idag fick jag pengar, hade vart kul och iaf spendera lite, de låter fel och säga så, men de hade varit kul och åka nånstans och kunna köpa sej nånting till sej själv som piggar upp, men icke..

Sitter och ser på Unga Mödrar nu, och jag förstår tjejen, dock är jag inte med barn, men jag förstår henna till 100%, förstår att hon saknar sin partner..

När jag o x var ihop så gjorde vi inte direkt mycket, men det var de lilla som gjorde det, bara att han var här några timmar gjorde att min dag inte blev som vanligt, och att vi åkte till S nångång i veckan gjorde att jag fick komma hemifrån slippa sitta på dessa 74 kvm och uggla.. Jag vill göra nånting som utmärker sej, de räcker att någon vill umgås, och bara ta en fika, gå i en affär.. Bara göra nånting som inte är som vanligt..

Kanske ska tillägga att jag är inte sur, eller så, jag är bara trött på att sitta i den här lägenheten dag in och dag ut..
Kan varenda millimeter i lgh. Inte konstigt man får social fobi och blir rädd för att gå ut själv.. Jag lever i en skyddad miljö nu, inget som är annorlunda.. bara samma sak varje dag..

Hoppas ni runt mej förstår lite varför jag är bitter och så..

Hej hur mår du?

Jodå, jag lever, men ryggen värker värre än fan.. Imorse när jag vaknade kunde jag inte vända mej i sängen :(
Så det var ett helt arbete och bara kunna vända på sej och ta tag i telefonen o trycka på snooze..
Men annars mår jag bara bra...

Detta inlägget skrevs endast för vissa ska slippa fråga hur jag mår idag..

Är så trött på att fråga alla hur dom mår, men aldrig få frågan tillbaka.. Därför kan jag ju ställa frågan i bloggen till mej själv.. Skitbra!

Idag blir det nog lugnt,vill hitta på massa saker, lusten finns, men ryggen finns tyvärr så de blir nog inte en enda grej av dom jag vill göra..
Det enda jag vet är att jag ska fixa mej ett nytt VISA kort idag. Mitt har kukat ur totalt, går inte och betala med chip längre :( eller jo, men inte på willys, o eftersom all min mat inhandlas där när mamma inte är hemma så suger de fett! och så kanske inte fotot är de bästa heller, har ju mej o Jimmy på kortet, kanske får skaffa nåt mer neutralt denna gången!

Men men, ska försöka fixa det nu, har ju hittat min internetdosa efter 1 vecka borta.. Mamma hade varit duktig o lagt den bland sina grejjer ;)

Puss på er..

Samma program 3ggr?

Har inte SVT något och sända? Har sett dansbandskampen 3 ggr idag. Först gick den i ettan, fine, är ju normalt med repris, sen en timme efter det var slut sände SVT24 samma. Och nu inatt har det gått ytterligare en gång i ettan, har dom inget och visa tv:en? Måste man sända samma program 3 ggr? Förresten, mår skumt i kroppen, tryck på bröstet och börjar bli snuvig.. :( synd om mig Jue! Förresten, nästa som erbjuder mig att vi ja knulla lär få sitta ner i några år för o lyckas ens använda den.. För den lär bli uppsparkad i mörkare delar. Nä, sova! Puss

Sova, vad är det?

Varenda jävla natt när jag försöker sova så skiter det sej.. som igår, jag var skittrött och i princip halvsov när jag fick sms av x, tänkte att de är nog ingen fara, blir nog bara få sms så kan jag sova sen, men blev betydligt fler, men de är mitt egna fel, hade jag inte svarat från början så hade vi aldrig fortsatt sms:a.. Men fick iaf lite mer info än jag fått dom tidigare gångerna.. Så det var positivt, dock så förstörde det min nattsömn.. Men det var det värt..

Nu försöker jag sova, när jag var som tröttast sms:ade jag med x igen, och det är återigen mitt egna fel, det var jag som började sms:a honom tidigare under natten, och han svarade nästan precis när jag somnat, men skitsamma.. Jag kan sova när jag blir gammal ;) hehe..
Nu är det lögn i helvete och sova, har testat t.o.m och somna till film, men icke sa nicke..

Förresten, har nog gjort världens dummaste grej nyss, men de får jag själv lida för så de är mitt egna problem, men jag löser det om de blir för jobbigt..

Nä, om man skulle ta en nattcigg...igen... och sen försöka sova.. Kanske inte normalt o ta typ 3 nattcigg, men jag är inte normal ;) hehe..

Nä, röka sen sova var de ju.. puss på er..

natten smyger sej på...

Och då bloggar jag.. helt sjukt..
Datorn hade inget batteri idag och jag glömde totalt bort o sätta dej på laddning förräns nu ikväll.. Så nu kan jag blogga igen.. Iof dålig ursäkt, ´för jag har ju den stora datorn.. Men känns så fel att blogga på den, har inte alls den skrivinspirationen på den som jag på denna.. Visst låter de psyko?
Ligger i sängen och sms:ar lite med x.. Kommer väl eg ingen vart.. Tyvärr, hade velat ha lite mer konkreta svar, men icke.. men jag klagar inte, fick rätt många bra sms natten till idag. Så jag borde vara nöjd, eller snarare, får nöja mej med dom sms:en..

Snart ska jag starta Eva och Adam igen.. :P har verkligen inget liv.. Orkar inte gå upp för att byta film, så det får bli samma gamla vanliga.. Är ju sååå långt till tv:en med klart :P öh, typ 1 meter :P haha.. Men vadå, jag är lat ;) jag står för det.. Mer Lathet åt folket.. haha.. Nä, klart vi inte ska bli latare, men man ska våga vägra resa på sej i vissa situationer..

Pratade med mr H innan.. Han gjorde mej generad när han sa att jag var speciell.. Tyvärr så fort någon säger så får jag tanken att dom bara vill knulla.. jag tror verkligen inte en karl vill nåt annat än o spänna på mej sen glömma och gå.. Kanske inte borde dra alla över en kant? Tåls o tänkas på, men jag kommer nog inte ändra uppfattning ändå tyvärr..

nä, film, sms och kanske försöka somna lite tidigare än vanligt låter som en plan.. är dötrött..

puss på er....

Huller om buller..

Insåg just att det senaste inlägget jag skrev hamnade som tredje.. Hmm.. Kan bero på att klockan slog om precis när jag publicerade det, och då drogs den tillbaka en timme..

har nyss haft ett sms-samtal med mr secret. Tänker inte nämna några namn, men de kändes både bra o dåligt på samma gång.. Helt sjukt kändes det..

Fan, jag hatar att klockan ställdes om inatt.. Klockan blir så missvisande.. =/

men men, kanske borde sova.. ska kolla på mobilt bredband imorn.. Kan behöva det under nyår på Gotland.. Och när jag ska åka till Mija :) måste ju kunna blogga ^^

puss på er.. måste verkligen försöka sova.. om de nu går efter sms:en..

Lyssna och tänk efter..



Now youre gone

I can feel my heart is breaking,
An I cant go on
When I think of the love that youve taken

In the night I pray for your embrace,
Every time I close my eyes
I cant escape your face
Youre out of sight,
But, always on my mind,
I never realised
My love could be so blind

Youre all I want,
Cant you feel the love
In this heart of mine
Youre all I need,
So maybe we could turn back
The hands of time,
Maybe we could give it another try
One more time

But, now youre gone
Theres an emptiness closing around me,
An I cant go on
When all I have left is the memory

In the night I call out your name,
I wake up in a cold sweat
An Im all alone again
I need your love
Much more than I can say,
I realise without you
I cant face another day

Youre all I want,
Cant you feel the love
In this heart of mine
Youre all that I need,
Since I lost you, girl,
Ive been losing my mind
Youre all that I want,
So maybe we could turn back
The hands of time,
Maybe we could give it
Another try
One more time,
Baby, just one more time

Now youre gone
I can feel my heart is breaking,
An I cant go on
When all of my love has been taken

Youre all I want,
Cant you feel the love
In this heart of mine
Youre all that I need,
Since I lost you, girl,
Ive been losing my mind

Youre all I want,
Cant you feel the love
In this heart of mine
Youre all that I need,
Since I lost you, girl,
Ive been losing my mind...

Vänner?

Vad är vänner? Är det någon man kan prata med om allt eller umgås?

Själv känner jag att jag har inte samma relation med vissa av min vänner sen det tog slut med x..
Det är inte alls likadant som innan, vi pratar inte alls lika mycke, får korta sms, dom hittar på massa med x.. kanske inte massa, men mer än innan.. Jag är aldrig inräknad längre. Igår var ett undantag, jag fick verkligen panik och satt och grät hela bilresan hem, men det skrev jag om igår..

Jag vill ha vänner man kan hitta på nåt spontant med, men tyvärr kommer det aldrig bli så, jag har inget körkort, och kan inte ta mej nånstans utan planering.. tyvärr..
Mitt liv handlar just nu om att jag sitter hemma med mamma hela tiden och se på¨film/tv.
Ni tycker nog jag sitter och bara gnäller just nu.. Men jag har seriöst inga vänner och umgås med i nuläget.. Jag ligger i en zon där jag inte riktigt fått upp kontakten med mina gamla vänner samtidigt som dom gamla tar avstånd.. Helt sjukt..

Ni som läser kommer säkert känna er träffade, men de är helt galet, för alla vill ju ha någon att umgås med.. Och slippa sitta hemma hos sina föräldrar..


Hoppas snart jag får något o göra med någon annan än mamsen..

Puss på er..

Galen mobil!

Köpte ny mobil för ungefär 3månader sen. Och den krånglar värre än nån annan mobil jag haft. Nu för tiden krånglar den med laddningen. Den laddar till 50% sen står det laddningsfel.. Borde inte en telefon hålla betydligt längre än max 3mån? Förlåt om det inte är radbrytningar, blir så via mob.. Ni vet ingen man kan fråga chans på bara sådär? Vill inte ha nåt seriöst, bara någon som finns där för mig och kramar mig när jag mår dåligt, struntar i mig när jag behöver det.. Usch vad jag saknar närhet! Behöver skeda! Tänk vad jobbigt man tyckte det var vissa stunder och ha partner, men ack vad bra man hade det.. Ge mig kärlek för fan ;) Hehe. Är inte bitter, bara kramsjuk:( mer kärlek åt folket!! Vill inte höra er som har partner gnälla över dom. Jag tänker då inte gnälla i onödan om/när jag skaffar någon.. Man ska va glad för det man har. Underskatta aldrig kärlek och omtanke!!

Pappa flytta inte in till tjörn!

Känner att jag varit dålig på o blogga idag..
Kan bero på att jag har först o främst sov till 14.. Inte klokt! Fick lite panik när jag kollade på klockan och den var 13:59.. Gick upp, men var så jävla trött så jag kunde likaväl bara vänt på mej så hade jag slocknat som en gris!
Fattar inte varför jag är så trött hela tiden..

Ikväll är en sensation.. Jag är inte på dåligt humör, fastän de är kväll och natten börjar närma sej.. Jag tror det är för att jag fick hört klart o tydligt igår att han undviker mej om jag är på dåligt humör.. Samma sak tillbaka..

Fan, måste byta lakan i sängen :( Lakanet jag har i nu var det ett litet hål på när jag la i de, men nu är de stort som as, jag typ fastnar i de :P så som jag flänger runt i sängen är de inte konstigt ;) att nåt ligger kvar på rätt plats är otroligt.. Kuddarna brukar jag ha kastat runt och täcket har jag oftast lyckats plocka ur påslakanet :P haha.. snacka om o va som en torped i sängen ;)

Nä, får fixa det ^^ puss på er :)

Det finns bra kort på mej! :)

 

Ett av dom få kort jag är riktigt nöjd med :)
Simone tog detta när vi var på fest hos Lilja :)


Kroppen vägrar somna

Min kropp vägrar sova! Har legat här sen ett, och inte fan får min kropp för sig att sova.. Är dötrött, men kan inte sova :( Nu ligger jag och ser på "Adam och Eva, fyra födelsedagar och ett fiasko" tur man har vhs när dvd:en bestämmer sig för och gå och dö utan förvarning :'( förresten, min säng känns dubbelt så bred som vanligt och täcket skulle lätt kunna delas med en till, alltså delar det inte nu, men skulle lätt komma plats någon jämte mig ;) nä, får väl försöka sova, går inte det får jag väl läsa skvallerblaskorna för veckan. Dåligt med läsning på kvällarna denna veckan. Nä, Natti.. Puss på er.. X? Kan du inte ge det en chans och fundera lite?

Mini-Pc, för och nackdelar..

Jag har legat och fundera en stund på för och nackdelar på minipc/bloggdator och för och nackdelr på "stora" laptops..Jag själv har både och så jag har lite lättare för att se för o nackdelar..

Minipc..
Fördelar:
  • Liten och smidig
  • Lätt använt tangentbord
  • lagom stor skärm om man ska blogga/surfa eller msn..
  • Lätt och ta med sej
Nackdelar:

  • Lite väl jobbigt ibland med bilder
  • Jobbig att köra ex photoshop i.

"Stora laptops"
Fördelar:

  • Stor och bra skärm
  • Lätt att använda
  • Går att köra i princip vilket program som helst.
Nackdelar:


  • Stor och klumpig
  • Inte det lättaste att packa ner och bara ta med..
  • Blir lätt varm om den används länge (min blir iaf)
Som ni ser anser jag dom är rätt lika.. Men min stora PC används i alla lägen, eller snarare, till allting som inte är blogga funkar den ypperligt.. Jag vet inte varför men jag gillar inte och blogga på den.. Väljer oftast att blogga på den lilla datorn.. Känns som det är betydligt smidigare. Kanske onödigt och ha en minipc bara för blogg.. brukar köra msn oxå :) Ibland sätter jag mej med potoshop oxå :) Men det är väldigt sällan.

Nä, avsluta på msn och sen försöka sova.. är dötrött..

Jag går runt och fnittrar!

Det small innan.. fan va vi blev arga på varandra.. jag kallade x för Jävla idiot, och han bad mej dra åt h-vete..
Och efter det fick jag rensat luften iaf, jag fick talat om vad jag eg känner och tycker.. Fick talat om allting, utan att vara bitter utan jag var mej själv..
Sen dess känns det verkligen som luften är rensad..

Men jag är nog knäpp, men efter detta så pirrar det och allting känns så gulligt i min kropp..  jag var ute o rökte nyss, började tänka på x och jag började le och fnittra för mej själv.. Varför? Är inte de ganska sjukt, eftersom jag blev bedd och dra åt h-vete? Borde inte jag hata honom eller iaf släppa detta och försöka gå vidare? jag har gått vidare, men känner mej ändå fnittrig..

Tack x för att du gjorde detta, det gav mej en uppsving, att jag faktiskt får inse att jag kan inte bara gnälla till mej vad som helst.. Jag är van vid att folk serverar mej det jag vill ha om jag bara väntar ut dom eller tjatar mej till det..
men nu är de inte så enkelt med x.. Där får jag inte allt serverat på silverfat, snarare så blir jag mer "tjtatig" och försöker verkligen få de jag vill ha.. Jag vill fortfarande ha x, men ska inte ge men fan på att de blir så, men drömmar kan ingen döda..

Nä, jag ska se klart på webb-tv.. Ser på doobidoo just nu, missade sista halvan av det eftersom jag åkte till Kinna..

Puss på er..

Sämsta kvällen ever!

Ikväll har jag varit duktig, jag genomled 2 timmar hos x, jag mådde skit redan jag kom dit, tappade matlusten, ingen lust med nånting... Redan utanför skorp insåg jag att jag var överflödig.. Ingen sa något till mej.. Minns inte vad x sa när jag kom dit, Jo, dom valde o vänta o beställa tills jag kom med.. det var det enda som sades till mej tills pizzorna var klara, då fick jag höra av x, jaha, tog du inte pizza.. det var det enda som sades till mej på 15 min.. Kände mej så jävla överflödig så ni kan aldrig ana.. Aldrig kul och behöva ställa sej 2 meter ifrån alla andra, och ni inte ens tittade åt mitt håll.. Förlåt att jag en skriver det, speciellt a o s, men jag kände mej verkligen överflödig.. Ni har en gammal relation med x och ni känner honom så väl, jag kunde inte säga något till honom utan att få en klump i halsen och vilja gråta.. Jag som aldrig gråter i vanliga fall.. Nåt fel är de på mej.. Eller så kan de bero på att jag mist honom med stort H..

tårarna rinner längst mina kinder genom och bara bli själv i några min och få tänka.. Jag hatar att tänka, jag vill sluta tänka.. Jag vill inte vara den jag är.. Skrev de i sms till x att jag vill inte vara den bittra, jag vill vara den positiva ida, som har sin upptåg för sej och kan hitta på i princip allting.. Jag vill kunna skratt ifrån hjärtat och kunna le när någon säger något kul, Får jag ett sms eller nåt som är en rolig historia sitter ja o läser och tänker för mej själv.. Tycker ni detta är kul? vad är erat problem? Ni tycker säkert de är skitkul, medans jag sitter där o försöker allt för att inte börja gråta istället..
Jag har aldrig mått såhär efter en kille, inte ens efter min första kille som jag var förlovad med och sambo så grät jag så mycket som nu.. Vad är det för fel på mej?
Jag är inte van att gråta till allting, jag är inte van att vara såhär., jag är van att vara den positiva tjejen som ser positivt på saker som ni ser som jävelskap.. Men jag försöker alltid hitta en lösning.. Medans nu så sitter jag bara och tittar på er, jaja, gapa ni åt en skruv, erat problem, och sen börjar jag gråta inombords..
Jag hatar mig själv just nu! Jag vill verkligen inte vara såhär.. Snälla hjälp mej ur situationen.. Jag försöker allt, men det blir bara värre.. Ska jag behöva gå ända ner till botten innan jag kan ta mej upp igen? Seriöst, jag trodde aldrig man kunde bry sig om ett gossedjur så som jag gör just nu.. jag har min lilla "dag-otto", den betyder allt för mej, jag vill ha den i min famn hela tiden, det är den som tröstar mej på nätterna när jag ska sova så jag överhuvudtaget kan sova. Jag kramar den krampaktig så den inte lämnar mej ensam på natten så jag blir själv i sängen..

Fan, snälla, ge mej ett värdigt liv! Känns som jag har gjort allt, men det hjälper inte..

Tack =)

Jag vill tacka agge för att du fick mej på bra humör och löste massa problem som de har varit ett tag.. =) tack för att du var positiv, jag behöver sånt folk.. Som inte tror jag är på dåligt humör hela tiden..

Nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar här, jag ska äta lite, innan jag ska åka till x och äta kycklingtallrik, vill inte ha mer än så.. Mamma lagar så jävla god mat ikväll så de kan ja inte avstå ifrån :)

Kanske borde höra av mej till x och fråga när han hämtar mej o så.. Kanske vore smidigt o veta, kanske smidigast om vi åker och möter upp K o S på skorpionen direkt.. Så slipper de bli massa onödiga resor..

Nä, får se vad nätet har o erbjuda, kanske kika lite bloggar jag har sparat :)

puss på er! :)

förresten, älskar denna låten :) är så fin!


Farmville är som ett gift..

Kanske inte bara farmville, men det fick mej att stanna upp vid den stora datorn nu i 10 min.. Skulle bara logga in medans jag är ute o röker, men ack vad ja bedrog mej, de gick fortare o komma in än jag räknat mej, och så fanns de massa nytt och köpa,faaaaan!
Så där fastnade jag totalt, blev helt fast.. Iof bra, för då slapp jag röka just då, men röker nu istället och har med den lilla datorn..

Men ett spel som är värre är RollerCoaster, att jag ens började med det var helt otroligt.. I  början var de så segt och tråkigt, men sen dom fick ordnat spelet så är de skikul.. Dock förbannat tidskrävane.. Fan de är ju de första jag laddar upp på morronen och sen loggar ja inte ut från RollerCoaster innan alla besökarna har röjt runt ett tag, är de många kan de ta timmar.. Och då låser jag hela facebook, Och hur varm datorn blir av att låta den stå med de spelet igång ska vi inte ens prata om.. Den blir minst 3 ggr så varm som när man WoW:ar och de säger väl en del för er som känt på min dator när man har spelat/spelar? Men är så trött på den datorn så den kan gärna krascha moderkortet en gång till, då får jag iaf en ny.. som tur är..

Har städat o fixat lite i mitt rum, men har för mycke saker för mina 9 kvm.. Så de är fanemej saker överallt..  Snart får jag bygga hyllor man hissar ner från taket eller nåt.. För de går inte o ha de så längre.. Eller ska jag göra mej av med grejjer? Hmm, jag behöver ju typ alla sakerna..

Nä, om man ska se på en film eller två.. Har inget bättre för mej ändå.. Kanske lika bra och lägga sej ner, käka chips o glo på nån film man sett hundra ggr?.. Låter som en plan i detta sktivädret..

Puss på er..

Tydligen på bra humör..

Nu är jag dock på bra humör idag .. Kanske inte ska säga dock, men är på bra humör. Och de verkar vara så att jag låter på bättre humör även om jag säger precis samma saker som igår..

Kvällen är fortfarande oviss, men har sparat numret igen iaf.. Så jag vet vem som skickar.. Sen att jag inte tror direkt att någon kommer skicka sms förutom S om jag skickar till henne och standard folket, men tror inte x kommer att skicka direkt.. Tråkigt men sant..

Vet ni vad? det är jag som är skuld till att folk måste äta sömntabletter.. Jag painar dom för mycket så dom måste ta de för att kunna somna.. BULLSHIT! Snälla, om de hade varit jag som varit fel till att folk inte sover så hade jag nog fått höra de betydligt tidigare än igår.. Mamma har ätit det i flera år, och S har gjort de med, och C gör de oxå.. Men inte fan skyller dom på mej.. MEn de är väl så, jag är väl skuld till allt ont i världen.. Det har jag fått höra lite titt som tätt i princip hela min uppväxt, men inte fan skulle jag på de när jag säger nånting.. Man kan inte skylla på sin barndom, för gör man de så finns de folk som tar betalt för o lyssna och försöker hjälpa dej..  Jag har vart hos en sån, men inte gällande de, utan helt andra saker..

Nä, jag ska ta o städa upp all smutstvätt som hamnar överallt i mitt rum.. begriper inte vem de är som lägger den där ;) hehe..

Förresten, köpte tre filmer idag på hemmakväll :) eller mamma köpte två och jag en :)
Vi köpte bägge Arn filmerna i plåtask och Rallybrudar :) Kan de bli bättre..

Puss på er..

tänka före?

nu har jag gjort det igen.. jag har tänkt till efteråt.. Jag har gjort slag i saken utan att ens tänka..

jag tog bort hans nr från telefonen, sim-kort, samtalslistor, senast skickade..
Nu är det som det är, jag saknar och ha numret, tror jag kan de i huvudet, men dumt o chansa..
Kan gå till helt fel person.. Men min fredagskväll kommer för omväxlingsskull handla om att vara hemma med mamsen.. eller oopps, de var visst inte så ovanligt.. Jag är aldrig någonstans, ville därför basta imorn o äta pizza och bara umgås, men de skapade så mycket problem så jag avskrev mej  ifrån kvällen så ni får kul.. o slipper bitterfittan... hon som bara klagar..
Jag kommer stanna hemma om ingen ber mej komma, men yeah right att jag kommer bli bedd och få komma dit..
jag ska ju ta för mej o kräva en massa, men tyvärr era små vänner, jag är inte sån.. Iaf inte när jag varit i förhållande, för då är jag förhållande typ, då tar man inte för sej, då sitter man snällt o väntar på att bli bedd. Jag är sån, men hade jag vart singel länge tillbaka o varit singel-ida så hade jag tagit för mej som fan! Men nu är inte de så.. Och de räcker inte att s o k ber mej komma, utan de är ägaren av lgh där vi ska vara som ska be mej.. På ett snällt sätt, och de ska inte sluta med att jag eller han blir irriterad och bråkar..

Men skitsamma.. jag ska försöka sova, är skittrött, men har så jävla ont i min mage, de värker som en idiot :( så de blir nog inte mycke sömn för mej inatt heller :( om de inte släpper snart vill säga..

puss på er..

raderat allt..

Nu inatt tog jag ett beslut jag aldrig jag trodde jag skulle ta..
Jag raderade x:s nummer, så nu är fritt fram för alla er som vill ha honom.. Jag tänker inte visa utåt vad jag tycker längre..
Utan de kommer jag hålla för mej själv. Okej, bloggen är nog utåt, men det är här ja kommer skriva allting jag inte kan säga på telefon/sms..

Jag förstår inte hur du stod ut med mej i 1.5 år, jag är ju en bitterfitta, som drar ner dej i skiten.. Jag vet att du sitter o ilsknar när du läser detta, men skit i och läs då, för de är min blogg, mina rader som skrivs!
Passar de inte så pys!
Nu förstår jag varför man inte ska vara kompis med ex, de skapar bara problem..
jag är ett ex, jag skapar problem för den andre..

Jag kommer inte bry mej, ha ni så kul imorn, jag har inget o göra där ändå, för de finns risk att vi blir osams när de börjar gå mot sen kväll/natt.. Pga att det är då ångesten kommer över mej.. Men det verkar det fan inte va nån som förstå.. fatta, jag mår inte prima hela jävla tiden, och natten är den värsta tiden på hela dygnet, men det är väl bara bullshit från min sida.. Jag har ingen aning om hur jag kommer klara mej när mamma åker, jag kommer väl få isolera mej och sova på soffan när jag har tröttat ut mej tillräckligt psykiskt.. Fick göra så sist jag mådde dåligt..
MEn de är min tur i livet, jag ska väl tydligen inte få må riktigt bra, mår jag bra så finns de säkert nån som kommer och förstör det för mej.. Och nej, ja menar inte dej x, utan jag menar folk i allmänhet..

Suck säger jag bara om livet.. det suger fett, och kommer nog göra jävligt länge framåt..

Nu kom sanningen fram, han älskar mej inte! Och ja, jag vet att du inte vill jag skriver det, men de känns ju bra och vart ihop med någon i 1.5 år som inte älskade mej i slutet.. Slutet = senaste 6 månaderna, jag fick inte höra det en enda gång sen typ nyår.. Så de är mer än 6 månader, de är nästan ett år..

Nù är de snart 1års jubileum.. snarare den dagen jag ska fira mitt kalas.. Då firar jag ett år som någon som blev gravt sårad.. Men de är smällar man får ta tydligen..
Min lott i livet är att bli sårad gång på gång, aldrig få vara med den jag verkligen vill vara med.. Utan jag ska behöva vara själv och sitta här.. jag är 25 år och inga planer på någon pojkvän.. Känns ljust för framtiden.. wii, jag blev så positiv helt plötsligt..

Puss på er.. Ska väl försöka tänka vad JAG gjorde för fel i förhållandet, för det är JAG som drar ner alla andra..

Jag är understimulerad!

Nu kommer säkert vissa av er som läser säga, men gör något åt ditt liv då! Men er tänker jag skita i och skriver detta blogginlägg ändå!

Jo, det står till såhär, jag är fett understimulerad, jag gör ingenting på dagarna. Min dator är min vän, den tröstar mej om jag är ledsen, den är med mej om jag mår kanonbra.. Den ställer upp i alla lägen. Eller inte min dator ställer väl inte upp, men den sköter sej när jag behöver den.
När jag går upp så tar jag med mej datorn till köket i från sovrummet och startar den sen går jag ut o röker. När jag kommer in så är datorn igång, då kan jag starta upp firefox och msn. Kollar vilka som är inne på vilka sidor och så. Sen går jag o klär på mej, alltså datorn går före att jag ska klä på mej.
Mitt hår bryr jag mej inte ens om förräns massa timmar senare. Kollar min mobil och läser sms om jag fått några. Svarar lite snabbt på sms:en.. Oftast blir det ett ok. Om det inte är något jag verkligen måste svara på. Men sen skiter jag i mobilen, skickar någon så kan de ta en stund innan jag ens kollar vem det är. Ärligt talat är det så jävla gott med leveransrapport, man slipper se vem de är som skickar sms. Man ser bara den istället. Tummen upp för Leveransrapport.
Sen sitter jag vid datorn, mamma föreslår att vi kanske ska äta något så jag kan ta min losec. Det gör jag, då flyttar jag undan datorn för och äta, sen tar jag tillbaka den..
I värsta fall så startar jag den lilla datorn och har den stående igång i mitt sovrum, så jag kan kolla nätet därifrån om jag går in i sovrummet. För jag orkar inte flytta med mej den stora datorn hela tiden..
Såhär håller jag på, jag pendlar mellan datorn och balkongen.. I bästa fall ser jag på någon film eller på tv, men då har jag den lilla jämte mej om de sker i sovrummet. Sker de i vardagsrummet tar jag den stora datorn. Då kopplar jag in den jämte mej här. Har lagt ut förlängningsdosor lite överallt,så jag kan koppla datorn vart jag än är.
Jag lever ett hemskt liv! Men jag orkar inte palla mej ur lägenheten.. Jag hittar alltid ursäkter! Förr var jag iaf och handlade nångång då o då, men nu för tiden handlar jag allt jag behöver på några dagar sen slipper jag gå dit, och oftast skickar jag mamma för att slippa träffa folk.. Så jävla sjukt så de finns inte.

Nu vet jag vad ni tänker.. "Du lider av en depression", och Ja, de kan nog stämma.
Allt började när Mamma kom hem sist, men de har inte med mamma och göra, utan de handlar om att de var då jag förstod att jag verkligen var singel. Förlåt x att jag skriver om det. Inte meningen, men kände att jag behövde skriva av mej..

Samma sak med nätterna, så fort kvällen/natten kommer så får min kropp panik, den vägrar sova!
Och jag ligger o rycker dom första sekunderna när kroppen väl vill att jag ska sova. Är precis som kroppen är rädd att sova. Så jag bävar verkligen för att sova själv sen när mamma åker, jag behöver verkligen sällskap just nu, men vet att så kommer inte fallet vara för evigt..

Hoppas ni orkade läsa allt och inte bara litegrann, för då fick ni ingen bra bild av det jag skrev!

Jag har skrattat!

Och menat det!!

jag har inte kunnat skratta och mena de ända ifrån <3, men idag bröt jag ut i skratt :D pga ett spel på facebook, snacka om att de inte krävs mycke innan jag ska bryta ihop av skratt ;)

Tyvärr fick jag ingen och dela det med, för den jag skrattade med var inte riktigt med på noterna..

Jag tror jag har åkt på feber =/ Har legat på soffan hela eftermiddagen, kanske redan har skrivit de, men jag har kasst minne, skyller på det isåfall ;)

Nu väntar jag på att min soffplats ska bli ledig, men där ligger brorsan just nu och sover, så jag får roa mej på annat håll..

Förresten, såg på film innan på ps2:an, fan va den låter!!! Det tog nästan över ljudet ibland på filmen :( trist men får ha de så ett litet tag iaf, tills jag får tag i en ny dvd. Min dvd ja köpte förra året står i vardagsrummet, men vill inte vara taskig mot mamma, så låter den stå där så länge.. :) snäll jag är va?  :P

Det blev ingen promenad för mej idag, orkade inte de, först sovit dåligt och sen har jag legat pga hela jag har varit matt, då blev de bäst o ligga kvar..

Nä, ska se lite på tv.. är ju snart Unga mödrar :)

Hur ska detta sluta?

undra hur denna dagen kommer sluta eg.. Den har inte direkt börjat bra..

när klockan slog 4,30 hade jag inte slagit ihop mina ögon.. Men somnade nog en stund efter det.. försökte starta en film o somna till, men då gick dvd:n sönder :( så nu är den krasch.. Tur man har en PS2:a..
vaknade brutalt av telefonen imorse.. Satans Mija ;) Väcka mej på de viset =/ =P
Sen rasade magen på mej och jag är så jävla sliten.. Känns som jag håller på o bli sjuk eller nåt.. Så jag ligger nerpackad i sängen just nu och försöker må lite bättre.. Tyvärr blir jag ju bombad av sms från en som vill träffas.. Snälla, säger jag nej så är de nej.. Inte att du ska skicka och försöka träffas en timme senare bara för det.. Orka!

Ser att Batteriet på datorn börjar bli mindre o mindre :( tråkigt nog, men får la låta den gå så länge de går, dör den så dör den, då får jag väl ladda den.. inte mycke annat o göra.. Men nu ska jag krypa ner under täcket igen.. Ska fanemej unna mej lite choklad.. Är inne i ett beroende av Helnöt igen :) får mina stunder..

Funderar även på morgondagen, hur jag eg ska göra..

men men.. puss på er..

Så annorlunda känsla

Jag har en sån skum känsla i kroppen. Ena stunden ligger jag och njuter av ensamheten, medan andra sekunden ligger jag och kvider efter närhet. Att någon ligger bakom mig och håller om mig. Funderar även på allt som sades ikväll/inatt, och inser att mycket är sant, men som du sa att du gjort massa fel är bullShit, du försöker hitta en lösning och enklast är och lägga allt på dig. Men för mig är det inte så enkelt. Jag fyller 25 om mindre än 2v, och trodde jag hittat han med stort H i mitt liv. Tyvärr ser det inte så ljust ut just nu. Jag har ingen lust alls att börja om, öppna upp mitt hjärta/inre med någon. Och behöva blotta sig totalt. Det tar så mycket kraft av mig så det avstår jag helst ifrån.. Och det vi pratade om evighet, det kan vara en vecka, en månad, ett halvår, ett år. Inget jag kan säga i nuläget. Men en sak står klar, står inte och väntar hur länge som helst.. Jag behöver verkligen sova, vill inte men dvdspelaren gick sönder nu ikväll:( så nu var man utan det med:( yäyä, sånt är livet.. Puss

Ytterligare en natt blogg..

Jag blir så trött.. Jag har precis kommit ur en liten stund av ren panik och gråt..
jag bröt ihop totalt samma sekund jag la på telefonen med J.. Skulle ringa för o säga nån skitsak, men de resulterade i att vi pratade i 1:03.. Inget jag kunde rå för, för denna gången sa ja inte mycke, utan de var den andra personen som babblade på som bara den :) gott o slippa babbla hela tiden!

Men vi fick bestämt lite grann som tur är.. Tyvärr kommer jag ha skitsvårt o hålla det, men vad ska man göra? lika bra och gilla läget.. Men kommer bli sktisvårt.. har lovat x att jag inte ska höra av mej först, och jag kommer inte göra det heller.. Men är tråkigt eftersom jag bara pratar med typ 2 personer per dag, och det är x o S..
Så de får nog bli promenad imorn så jag slipper tänka.. Gott med promenad, så kanske man tänka på annat och kanske sånt man ska blogga om senare.. Hmm..

Får nog bli en promenad imorn och ta med systemkameran så man får taget lite foton nångång.. Den ligger ju bara här hemma och skräpar just nu.. Synd att 4000 ska ligga o skräpa..
Men så är de ibland..




Men men, ska se dom sista minutrarna på hål i väggen på webb-tv.. Sen blir de väl en nattcigg och sova..
Ska även sätta datorn på laddning så jag har den imorn och kan blogga på :D

Puss på er..

Bonde söker fru!

Nu är det snart bonde söker fru som står på tur..

Seriöst, jag blir så jävla frustrerad.. Får sms i stil med "jag skiter i vilket" och "jag pratar med dej för att du vill"
Men snälla, be mej dra åt h-vete då! För varför i helvete ska jag prata med någon som skiter i mej eg?
och dessutom säger till en att jag inte tänker komma pga en tjej.. Smidigt!! Men de är hemskt bra och veta att du snackar vid sidan om precis som alla andra!
Tack för att du förstörde Halloween festen för mej! Nu kan jag inte gå pga det.. SUCK!
Jag som började se framemot festen helt plötsligt, men tappade suget totalt! Hade t.o.m funderat på vad ja skulle klä ut mej till, men icke, nu får jag glömma den skiten och se framåt.. Och hur jävla lätt tror ni att de är att se framåt när man inte kan yppa ett enda litet jävla ord utan att de ska glappas!

Du får bli hur jävla tjurig du vill på mej för att jag säger precis vad ja känner o tycker! Men de känns bra att du bryr dej så mycket som du gör.. eller ops, jag tror jag ljög en sväng.. Du verkar bry dej lika mycket om mej som en gammal sopkvast..

Oj, glömde visste publicera inlägget..

Finns det rangordning bland vänner?

Givetvis finns de det.. Ex, jag har många vänner men bara ett fåtal som står högst på listan.. Mija är ju en av dom.
Men vänner som står i samma rank ska väl inte de vara skillnad på?
tydligen betyder man mer om man smörar.. Men jag tänker INTE smöra för någon för o få högre rank. Ibland vore det bästa o säga upp bekantskapen med vissa..

På fredag har jag fått ihop lite folk så vi ska basta o äta pizza, men tyvärr får jag inte den respons jag ville ha, så ni kanske få klara er utan mej.. Jag kan vara med o äta pizza, men vet inte om ja tänker basta.. vaffan ska jag visa mej lättklädd för någon som ärligt talat skiter i mej, och pratar med mej bara för att jag vill det? För jag kan räkna på en hand hur många ggr personen hört av sej utan att jag skikkat före.. Det var en dag då du gjorde det, men sen dess har de vart tyst som i graven och oftast blir du irriterad om jag skickar sms.. Så jag tror jag byter nr snart och skiter i allt.. Dom närmast sörjande fär de.. Ingen mer.. Vaffan ska massa folk ha mitt nr för om dom eg inte vill prata med mej? utan dom gör de för o va snäll?

Min åsikt om vänskap.. då bryr man sej om den man är vän med, och faktiskt fråga hur personen mår, kanske frågar ibland om man ska umgås.. det är min åsikt om vänskap, jag kan ha fel..
Jag tycker inte vänskap är att man pratar med en person bara för att den ena vill det och inte den andra, för då kan det likväl kvitta.. jag frågar hur de är till mina vänner, men vad får jag för det? ingenting..  Ska man behöva bryta ihop ör att någon ska få upp ögonen för en?  om det bara är då de duger o fråga hur man eg mår så kan de fanemej kvitta..
Nu hoppas jag ni får kul i Borås, själv ska ja väl ligga i sängen o se på film..  Finns inte mycket annat att göra..
jodå, jag kan säkert ge mej ut på en promenad, men orka. Då träffar man säkert på nån som man behöver vara trevlig mot.. ORKA!

Detta inlägget blev betydligt längre än jag hade räknat med. men jag har väl alldels för många tankar i min lilla skalle. och ibland behöver dom bara ut!

jävla skit!

klockan är snart 3 och jag sover inte :( helvete oxå! Men men, smällar man får ta.. Varför kan inte jag få vara trött när alla andra normalt folk är det? nejdå, istället ska ja ligga vaken och störa mej på saker o ting..
Mitt förra blogginlägg tänker jag ha kvar där om ingen specifik människa stör sej på de och vill att de ska bort..
jag anser inte att jag har gjort något fel, utan jag har bara skrivit vad ja känner o tycker..
förresten, kan du inte va lite social när man skickar sms och kanske prata o så? Men de kanske är för mycket begärt.. ??
för varje gång du beter dej så känns de rätt o plocka undan allting.. Kanske ska plocka bort ännu mer en vacker dag.. Även sånt som kan påminna om dej.. Jag kanske gör rätt beslut, jag kanske gör fel.. Men jag tror de bottnar i rädsla från din sida..  men de är väl bara dumma spekulationer kanske.. ? vad vet jag. och ja kanske aldrig får svar på dom heller..  det är inte direkt underbart o leva i ovisshet, men vad ska man göra? Gilla läget? Fast jag kommer aldrig gilla läget, utan jag kommer störa mej på de tills jag får klarhet i saker o ting..

Skitsamma.. borde verkligen sova.. är ett sattyg o ha den lilla datorn, den passar så bra i mitt knä när jag ligger i sängen.. därför de blir att jag bloggar..

Puss på er.. dom flesta iaf..

Tisdagskvällen går mot sitt slut.. Halleluja!

Usch o fy, jag har fått ett återfall, men låter inte de hindra mej från att må bra..
Jag försöker o se positivt på saker o ting, men inte alltid de enklaste.. *slår mej själv i huvudet* nu skärper du dej Ida!
Pratar med x på msn, men verkar inte vara kul o prata med mej, och jag vågar inte ta upp något heller och prata om, kanske blir fel.. Så vi låter det vara..

Förresten, blogg.se är så segt idag så vissa stunder hängde de min dator :( Riktigt deprimerande!

Det blev ingen promenad idag, vet eg inte varför, men tror de kan bero på att jag fastnade fett i min dator ;) Jag har i princip suttit där hela dan ;) Mamma kallade mej gravt databeroende ett tag ;) förstår inte va hon menar.. Hon ansåg jag var de för att jag lät min stora laptop stå i köket, medans jag startade upp den lilla medans jag städade, men jag skyllde på att jag ville lyssna musik, men hon undra varför man måste logga in på msn o ha massa konversationer upp om man bara ska lyssna på musik, och så hänvisade hon mej till min cd-spelare med ;) vadå, kan va bra med msn uppe när man lyssnar på musik :P

Fick lite ordning iaf.. Förresten, tror jag känner en i mitt liv som är för stolt för att kunna erkänna ett misstag! Men samtidigt kanske jag tänker fel med? hmm.. inte lätt o veta..


Tömt och glömt!

Nu är jag klar med rummet :) har tagit bort allt som har med mitt förra förhållande och göra..
Alla foton är nertagn, prydnadskudden jag fick är bortstoppad..
Jag har inte slängt dom, men jag tänker inte ha dom framme.
Insåg innan att ju mer jag tänker på hur mycket jag vill ha tillbaka honom så mår jag bara dåligt. så jag får ta risken och mista honom förevigt.. Jag slänger bort sakerna, förutom nintendo wii, men de fick jag ju efteråt..
Men fotona är borttagna, jag har städat och nu finns de inte mycke som påminner om honom när man kliver in i mitt rum..

Seriöst, så jävla gott.. Så länge ja inte kan få bekräftat att han vill ha mej, och nu menar jag inte att han ska säga "jag vill ha dej from idag", men de vore kul/bra o veta "jag vill ha dej, men inte just nu, utan jag vill vara singel till kanske efter nyår" Så menar jag, men jag kanske tänker fel..

No, nu ska jag gå..

Lite bilder på hur de blev :)


Underbara Tisdag!

Så var tisdagen kommen, och den har nästan gått med.. Fan så trist väder det är ute! Tur man har ett rum o fixa med ;)
har fixat om o ställt fram alla favortfilmer i tv-hyllan.. Så nu blir de nog skitbra :) slipper jag leta så mycke efter just favvosarna :D

Har en helvetes massa brända skivor jag inte har en aning om vad de är på dom, funderar starkt på o sätta mej o kolla igenom alla och skriva på dom vad de är, och välja bort dom filmerna ja redan sett o bränna om RW-skivorna..
så kanske man får lite ordning på dom med.. Tror tyvärr att dom flesta av skivorna är J:s, ska sms:a sen o fråga om han vill ha tillbaka dom..

jag känner mej på ett jäkla bra humör idag :) orkar inte tänka bakåt idag utan jag ser bara framåt.. Riktigt gott är vad de är.. Får se bara hur länge de håller i sej, kanske bara är en "svacka" att jag mår bra..

Nä, får fortsätta fixa o dona :)

puss på er..


02:30 massa positiva tankar :)

Borde inte jag sova nu? Klockan är ju för fan snart halv tre.. oopps..
jag sitter i sängen, har startat upp den lilla datorn för att blogga lite..

tänkte blogga lite för att jag för en gångs skull är på riktigt bra humör :) jag ligger i sängen och tänker bara positivt! har inte varit en enda negativ tanke på hela tiden sen jag gick o la mej :) tänkte att de får förevigas i bloggen :D så det inte bara står massa negativt :) de blir ingen kul läsning..

Jag har sån lust och göra om massa.. Både i mitt liv, på bloggen o i rummet..

Funderar på om jag ska ta på mej mp3spelaren imorn och bege mej ut på en liten promenad om vädret tillåter, har tyvärr inga regnkläder, så de får va uppehåll om ja ska ge mej ut..
och jag vill så gärna tapetsera i rummet.. jag tittar på tapeter lite då o då på nätet, har hittat den bästa sidan..
www.rusta.se dom har så snygga tapeter till vettiga priser, vet dock inte hur kvalitén är på dom, men så dåliga kan dom väl ändå inte vara?

Jag satt på balkongen innan ikväll o funderade.. Varför har inte jag egen lägenhet o massa pengar så ja kan åka till IKEA och köpa precis det jag vill ha? bara kunna välja o vraka utan o tänka på om pengarna räcker eller inte..
Fan, jag vill verkligen flytta hemifrån, känner jag är "mogen" för det.. Vill klara mej själv och leva mitt egna liv..
måste erkänna att de är rätt trist o vara snart 25 år o bo hemma hos mamsen fortfarande.. :( Men ibland blir de så utan att man vill det..

Nä, ska försöka sova tror jag.. Borde stänga ner datorn oxå, så man slipper höra surrandet av den, dock låter de typ nada, men ja kan nog störa mej på de när jag ska sova.. ska se klart på Hannah Montana oxå :) ha fått igång den på dvd:en.. :)

puss från en positiv Ida

Negativ!

Jag insåg en sak ikväll.. Jag ska nog aldrig vara negativ mot en annan människa, eller snarare, om de inte är något som verkligen har gjort mej negativ..

Jag fick precis höra när en var negativ mot mej, och de var skitjobbigt..
Men jag förstår om du är negativ, absolut inte kul när datorn havererar! Det är de värsta som finns, jag har varit med om det 2 ggr på mindre än 2 månader. Och var av med den minst 3 veckor per gång.
och det var seriöst de jobbigaste jag var med om.. Men jag försökte se positivt på det.. Inte lönt och gräva ner sej för det, finns bättre saker och vara negativ över.

Men jag är negativ, mina känslor kan jag inte styra över, jag vill så gärna ha tillbaka den jag är kär i, men tyvärr känns det som att jag kan likväl sparka mina känslor och aldrig mer bry mej om dom, men jag kan inte bara säga "jag ska glömma dej" Så fungerar inte jag.. Tyvärr.. Hade varit överlycklig om jag bara kunnat säga upp mina känslor och gå vidare, men jag fungerar inte så.. Men dom som fungerar så tror tyvärr att alla gör det..

detta låter nog sjukt, men i denna hemska tid jag upplever just nu så tröstar min nalle mej på nätterna. Det är den som jag kramar om krampaktigt när jag ska sova. Jag hoppas varje gång jag somnar att jag bara drömt och vaknar upp och allt är som det varit, men tyvärr :'( är de inte så, utan jag lever kvar i helvetet..
Där ens känslor inte spelar någon roll, utan man bara finns där som en liten docka som man kan leka med när de finns lust. :( jag orkar snart inte mer i detta. Jag vill bara ha någon som kramar om mej och talar om för mej att jag är betydelsefull för den här världen! Men icke, de finns ingen som kan göra det :(
Tänk om DU kunde ge mej en kram och viska till mej "jag tycker om dej", men det kan jag nog se mej efter i stjärnorna om.
Jag vill krypa upp till någon i en soffa som håller om mej och tröstar mej från yttervärlden!
Tänk och få vara 5 år igen och kunna krypa upp till mamma och glömma alla problem och hon talar om för mej att allt kommer bli bra..
Men ärligt talat vet jag inte om allting kommer bli bra igen.. Har fortfarande sviter efter andra förhållanden som ligger bakom mej..
Kommer jag någonsin kunna glömma allt och gå vidare?

Ica reklam - bra eller dålig?

 

 

Jag är verkligen för den här reklamen!
Jag tycker det är bra att en sån stor firma som ICA bryr sej om handikappade..
Vad tycker ni? bra eller dåligt?


attentionwhore!

Fy fan vad jag känner att jag behöver uppmärksamhet idag!
För varje som "dissar" mej så får jag panik och känner mej så jävla ensam.. det heter nog attentionwhore.. eller vad säger ni?
jag vill ju ha uppmärksamhet, kärlek och någon som bryr sej om mej till den grad jag själv behöver! Ingen har hittills kunnat ge mej det, så mitt humör sviktar väldigt.. :(
Så tyvärr kan jag nog bli ovän med dom jag minst anar idag, men försöker hålla god min, men inte de lättaste när man känner att jag behöver uppmärksamhet efter uppmärksamhet!

Mamma startade snabeldraken (dammsugaren) nu.. Den låter inte så mö som tur är, men de är ändå detta jävla tjutande ljud.. Men de blir rent iaf..

Usch o fy vilken fittig start på en dag! har inte vart uppe många timmar, men ändå känns de fitta i hela min hjärna :(

Ska se om jag kan få göra nånting så jag glömmer bort att folk dissar mej.. eller , ni dissar mej nog inte, men jag känner det så.. Tänk o få en kram o känna lite kärlek så bra allt hade fått vara.. Har brist närhet! Det är hemskt, jag vill ju bara få känna att någon tycker om mej!!!

Nä, göra nåt annat va det, än o sitta här o tycka synd om mej själv..

Ny vecka på intågande!

Om fyra minuter är de ny dag.. snacka om att tiden går för fort.. Imorn om 3 veckor fyller jag år.. shit vad tiden går!
FAAAAAN! Insåg just att det är ju bara TVÅ veckor kvar.. usch nu fick jag ännu värre åldersnoja! Vill inte ha det! Men de kommer tydligen naturligt.. Vet flera som haft det!

Usch o fy..

Några punkter jag har mest noja för..
  • Inget körkort
  • Singel
  • Fortfarande boende hemma
  • Inga barn
  • Inget jobb
Usch o fy! jag vill inte fylla 25, jag vill fortfarande vara 20, och inte behöva bry sej.. Men icke, nu är man helt plötsligt vuxen, och nu måste man engagera sej i livet för o komma nånstans.. varför ska livet gå så fort, snart har jag levt 1/4 del av mitt liv, om man räknar med att bli 100 år då.. Men de kan jag nog glömma..

Nä, får ta  mej i kragen helt enkelt..
Vissa punkter går o ordna fort, men anser att jag tänker inte skaffa första bästa pojkvän bara för att jag ska slippa vara singel.. Mitt <3 finns hos en annan.. Men det hör inte till saken, och jag kan säkert bli med barn med första bästa, men anser inte det heller är rätt.. Så jag tar de i "rätt" ordning..

Nu blir de sista kvarten på hollywood fruar reprisen som gäller.. sen sängen!
natti!

Fy fan så trist!

Sitter vi köksbordet och tittar ut, ser bara mörker, mörker och åter mörker! Fan så trist de är med den här årstiden! :'(

Nu ska vi se om min plan fungerar som jag har börjat genomföra.. Det kan ge bra resultat, men de kan samtidigt ge ett fruktansvärt dåligt resultat.. Hmm..
Men jag gamblar i de läget!

Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga upp kläderna :)

Hittade min laddare idag till min D40 :D det var så dumt, så vet knappt om ja ska med o berätta det :P
Men gör de ändå, idiotförklara mej om ni vill ;)
JO, men jag har letat i precis hela lägenheten efter laddjäveln.. Men idag bestämde jag mej för att jag ska ta o städa mitt rum och sen leta efter den..
Till saken hör att jag har en hylla i mitt sovrum där jag brukar förvara den och handkontrollerna till PS2:an..
men min hjärna fick för sej att den ligger inte där, så det är ingen idé och ägna tid åt att kolla där..
Men idag bestämde jag mej för att kolla där ändå, och jajjemen, där låg den längst fram och såg dum ut.. *idiot*
blir så trött på mej själv.. men bestämmer sej ens hjärna för nånting så blir de ju att man inte letar där..

Nä, ska ut o röka nu och sen blir de o trycka ner sej i soffan :)

Halvsovande

Ögonen går i kors, ska snart sova.. Vet eg inte varför jag bloggar, tror det är för jag vill be om ursäkt. J jag vill be om ursäkt för mitt beteende ikväll/inatt, var fruktansvärt jobbig, är medveten om det. Men är skit och inte veta. Fördelen ikväll är att tröttheten tar över tänkandet. Tack gode gud! Ge mig fler såna kvällar, helst gärna på rad.. Och S, förlåt att du fick vara bollplank idag, var inte meningen du skulle få allt. Vet du har egna problem precis som alla andra.. Resten jag tänkte sagt behåller vi för oss själva, finns "risk" jag berättar det en annan dag! Natti och pyss på er!

RSS 2.0