Bloggpausen fortsätter..

Jag står helt tom i hjärnan..

Finns inget jag vill blogga om.. Helt tomt..
Jag vill blogga, men känner att ska jag skriva massa tråkiga inlägg bara för att fylla bloggen så kan det lika väl vara.

Men jag lovar att vara tillbaka så fort jag har något och skriva om..

Ses i framtiden, kan bli fortare än man anar :)


Inte en enda trogen pojkvän..

Insåg just att jag har inte varit ihop med en enda som har varit trogen mot mig. det kommer ju säkert få mig att våga lita på killar igen..
Jag litar inte på en enda.. Eller jo, de finns en, men han är bara en go vän till mig, inget mer..
Jag kommer nog inte våga lita på killar på bra länge.. Känns som det är hopplöst fall..

Förlåt om jag gnäller, men jag känner att det känns ju trevligt att ALLA har varit otrogna mot mig på ett eller annat sätt..

Jag funderar på om jag sak ta en bloggpaus tills jag känner mig redo att blogga igen.. kan bli en väldigt kort, eller så kan det dröja..
Mår inte bra sen beskedet jag fick idag, står om de i mitt förra inlägg..

/ida, som känner sig totalt knäckt..

Ta aldrig något för givet!

Tack för 2 års otrohet mot mig!

Tack älskade D för att du var otrogen mot mig i 2 års tid!
Pratade just med en gammal tjejkompis, som jag vet han var otrogen med 1 gång, och jag och hon blev osams.
Nu har vi fått tillbaka kontakten..

Och då kommer det fram att dom var inte alls bara ihop några månader som jag trodde, utan dom var ihop mellan 05-08.. Jag och han var ihop mellan 02-06..[behöver jag tillägga att dom redan börjar strula 04?] Får ni ihop det ? dessutom så umgicks vi länge och väl efter det och försökte några ggr.. Men under hela tiden har dom haft ihop det.. Och han har alltså varit otrogen mot mig.. under 2 års tid.. Det bordet tamejfan vara straffbart!
jag blir inte ledsen som jag trodde att jag skulle bli utan jag blir arg! jävligt arg blir jag, men ledsen kommer jag nog inte bli heller, jag känner att jag behöver inte fälla några tårar för en idiot.. !

han har alltid haft en speciell plats i mitt <3 och vad har det tjänat till? inte ett jota.. i efterhand var de bara dumt. jag skulle klippt alla band och bara låtit han vara. och absolut inte pratat me honom!

jag känner att jag har inget mer och säga än

"Du är ett jävla svin och är inte värd o gifta dig, hur många tänker du va otrogen med mot henne?"

Slöhög..

Idag har jag varit en riktigt slöfock..
jag gick upp vid 10, Då ringde Mija och väckte mig.. hygglo ;)
men de gjorde inget, ju tidigare fick jag ringa till HP och snacka om min dator.. Men tyvärr kunde dom inte hjälpa mig, för deras garanti har gått uto ch då får jag gå via butikens garanti som sträcker sig 2 år extra.. Men det är väl bara och se glad ut och åka dit imorn och lämna in den.. så får vi se vad dom säger, på HP sa hon att man kan lägga in en klagan och vilja ha den utbytt.. Ska försöka med det.. Börjar snart ge upp och orkar inte tjafsa mer om datorn, men vet att jag måste ha den.. hur ska ja annars kunna söka jobb?

men sen skulle dagen gått i städningens tecken, men de har vart dåligt med det, jag har iaf plockat iordning lite och jag har faktiskt vikit tvätten som var på torkställningen [som förövrigt snart rasar ihop], och la in den och sen hängde upp den nya och startade en maskin till, så imorn ska maskinen tömmas och hängas upp :)

Jag har lyckats somna på soffan 2 ggr sen jag gick upp.. Första gången hann jag "bara" sova knappt 1 timme.. Sen ringde telefonen, och de gjorde mig ingenitng, var inte ens planerat o sova.. :P
Andra gången ringde ingen, för ovanlighetens skull så det blev att jag lyckades sova bort 2 timmar.. Men jag är fortfarande lika trött så jag kommer inte ha några problem o sova ikväll.. Tror jag iaf..

Så min checklist för morgondagen är att plocka upp det sista som ligger överallt, bädda rent i mammas säng [som jag sovit i] och hänga tvätt :) jo, måste diska med ..
Och imorn MÅSTE jag göra det.. men städar bäst under "stress", jag vet ju att hon kommer imorn och då måste de va städat, annars flippar hon väl ur ;O ;P

Nä, får ta och kolla lite till på TV, sen gå lägga mig så jag är pigg o vaken imorn :)

Over and Out!

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Jag skrev igår att jag skulle tvätta, vika och hänga tvätt.. men det har inte riktigt blivit som jag tänkt mig..
Jo, tvätten är tvättad, men har inte tömt ställningen än och lusten faller ju inte direkt in, men den kanske kommer..
eller jag måste få lusten.. men den kanske kommer ikväll som den brukar?

men mensvärken och min varblåsa jag har tar på mig.. det gör både ont o stå o gå.. Så jag håller mej antingen sittandes eller liggandes.. :) Men får ta o smäcka i mig alvedon o ipren så jag orkar med tvätten.. Och plocka iordning en aning och sen får ja ta o dammsuga och så imorn istället..

Nä, nu sparkar vi igång fröken allansson ;)

Är jag på väg och begå ett misstag?

Mina planer sen några veckor har varit att jag ska bege mej till en kille jag snackat med några år..
jag har t.o.m kollat biljetter.. Värsta goa killen, vi har diskuterat allting och han verkar verkligen vara den perfekta killen.. Han har aldrig varit personen som snackat sex eller ens varit tendens till och vara en sån kille..

MEN

Så har det börjat, han snackar mer och mer om sex, skriver att han är kåt, hur han vill göra i sängen, bla bla bla..
Och jag trodde verkligen inte han var sån, utan jag trdde han var en kille som inte var så noga med sex..

Håller jag på o begå ett misstag? Han kanske inte alls är som han utgett sig för att vara? Kan säga ärligt att jag har inte tittat på en enda biljett sen han började bete sej så här mot mig..  Jag känner inte jag vet vart jag har honom.. Kanske inte var den perfekta killen som jag trodde ändå?

Nu ska jag i vilket fall som helst lägga mig.. stänga ner lilla datorn, som jag inte ens hade planer på o starta, men behövde ut me dom här tankarna.. jag vill ha era åsikter om saken.. Även om ni inte gillar mig så säg vad ni tycker..

Natti och puss..

Morgondagens checklist!Imorn ska jag storstäda.. Det ska tvättas, hängas tvätt, vikas den som redan hänger, dammsuga, plocka undan allting, bädda om i sängen, tror t.o.m jag ska rensa i skafferiet och ställa lite mer organiserat, just nu ser det ut som man har kastat in allt och kastat igen dörren för det inte ska ramla ut..
Där är det tvärtemot i kylskåpet, det skriker "ställ in mer mat".. Efter incidenten så är kyl o frys tomma, jävligt tomma!
Men frysen slår alla rekord.. Det enda som blev kvar är en 4pack med schnitzlar, 1 påse pommes, 2 små paket blodpudding och en paket med fiskpinnar. Det var de som klarade sig av en fullsmockad frys.. Skitkul..
pratade även med bostadsbolaget om att jag blev av med så mycket av, och det får min hemförsäkring täcka.. Smidigt värre, självrisk på 1500 kr..och mat i frysen för ca 700.. det går ju säkert ihop.. NOT!
Men men, det är som det är med den frågan..

Imorn ska jag även Ringa HP och kräva en dator.. eller snarare, jag ska prata med dom om mina problem och se vad dom säger om saken..jag är iaf jävligt trött på min, den får mig att bli irriterad för minsta lilla..
Tar mej ungefär 20 min och starta upp internet om jag råkar stänga ner firefox.. idiotiskt.. allt är för att den blir överhettad..
Nu ska jag stänga ner datorn, gå lägga mej , starta upp den lilla datorn och fortsätta mina samtal på msn där :)

Over and Out!

Återigen har jag klarat det!

Jag trodde aldrig jag skulle klara av att vara singel igen.. och att jag aldrig skulle kunna sluta bry mej och sms:a och ring som en tok till J.. men återigen har jag klarat det.. halleluja..
Nu skickar man mest sporadiska sms. Som "görs","mår du" bla.. men oftast får man inte den frågan tillbaka, så det är inget intressant och sms:a längre..
Jag har slutat och bry mig om vad som sker i hans liv, eftersom han uppenbarligen gör det med mig..
Men det är inte bara hans liv jag skiter i, det finns många i min närhet jag inte bryr mej om.
Ja har tröttnat på dom som bara svarar men aldrig ställer någon motfråga eller frågar hur det är spontant. Utan man nästan tvingar dom och fråga.
Så nu klarar jag mig så bra utan er, ni anar inte..
Det märks verkligen att gamla Ida är tillbaka.. Får för sej att åka till Skene helt spontant och umgås me folk, har folk hemma nästan dagligen.. Så jävla gött och få vara sig själv..
Dock trodde jag aldrig i okt att mitt liv skulle bli sig likt igen.. Men ack vad fel jag hade :D

Over and Out!

Fy fan vad jag saknar dig...

Vissa dagar är saknaden värre än vanligt!
Och nej, det är inte den ni tror det ska handla om..

Jag har tänkt på dig sen igår då M var här och vi pratade om vad som hände förr..
Sen dess har min hjärna gått på högvarv, jag har tänkt på dig hela dagen, varenda låt jag hört har jag kopplat ihop med dig på ett eller annat sätt..
men jag förstår inte varför jag ens lägger ner så många tankar på att tänka på dig, du är i det förgågna, vi pratar knappt längre och du ska gifta dig i sommar!
Så varför ens lägga ner tankar på det?
Men jag kan ärligt säga att jag saknar dig. och tänker ofta på dom stunderna då du hade varit ute och jobbat på båten.. Då jag fick en kärleksfull kram och en underbar puss.. Jag kände mej nykär varje gång vi träffades..
Det blev aldrig vardag i mitt hjärta med dig, utan det stannade kvar vi nyförälskelse..

Men det var då, tror ni man kan hitta en sån kille igen som får en att känna så?

Målning pågår!

Nu har dom påbörjat målningen av trapphuset.. Det stinker fan och det gör att jag täter ihop direkt.. klarar inte starka dofter..
Blev huvudvärk och tät näsa direkt. Men vaffan, det är bara idag hoppas jag, sen är det över :)

ska ta och gå ut och gå lite sen, ska gå till Shell och köpa cigg, Willys hade slut på cigg igår.. Dom skulle få sin leverans idag, men de hjälpte inte mig då..
men man får se det positivt, man får motion samtidigt som man får komma ut lite :)

Imorn hoppas jag mina pengar kommer, behöver dom, börjar känna mej en aning fattig.. ;) Men de ska man väl göra dagen innan utbetalningarna drar igång?

Nä, nu blev de sånt där meningslöst inlägg.. Men men, nu vet ni iaf vad jag har för planer under dagen.. :-D


Kär + Lek = Kärlek?

Stämmer det inte då?
jag har då inte vart med om nån kille som de inte visas sig i slutet att dom bara lekte med känslorna?
Men då har det oftast vart att dom gjort de i slutet.. Alltså lekt med känslorna..

Men skitsamma.. de var inte det de handlade om från början.. Utan om min dag..

Min dag startade med att jag blev brutalväckt av telefonen 9,30.. Ville inte alls gå upp, men de var bara o se glad ut o gå upp och svara.. Det var mamma, då slog det mig att jag har faktiskt bett henne väcka mig.. Men trodde jag skulle få sova några 100 timmar till.. Känns i hela kroppen att jag hade besök två nätter med en bebis inblandad..
Men jag skulle ju upp och iväg till toktanten.. [farmor], och det var väl som det brukar..
Hon pratade om begravningar, hur synd det var om henne, och hur barnen far illa [brorsbarnen till mig], vilket dom absolut inte gör.. men hon tycker det är plågeri med dagis.. Medans barnen älskar dagis.. [vet att de heter förskola, men inte i min värld]

Och så var de de gamla vanliga att hon försökte tvinga Jonathan till o pussa henne, vilket han inte vill.. Så han sa tvätnej idag, och då sa hon till han "jag kommer lika vaken inatt och gråta för du inte pussa mig" då gick han..
men vaffan, vill han inte så vill han inte.. Så enkelt är det.. Hon får acceptera ett nej från ett barn.. iaf när de gäller såna saker..

Annars har min dag vart lugn, suttit mestadels här, fick en gammal kompis på besök som ville låna en film. Och sen satt vi och pratade minnen jag och han :) Var riktigt najs, men dock fick det mej och börja fundera på mitt ex jag faktiskt saknar nåt djävulskt stundvis..
Vi pratade om vad vi gjorde då vi umgicks jämt.. Han var ihop med Marie medans jag var ihop med hans kompis, så det var bästa kombinationen. Vi tillbringade i princip varenda helg ihop på nåt sätt :) och jag saknar den tiden, men den är pasé och nu har vi gått vidare.. Dom har nya partners alla tre.. tyvärr..

Sen kom brorsan och vi åkte o köpte pizza [men fick dock äta den själv] och hämtade upp hans lånebil han hade ställt hos brorsan o haft hans bil istället.. [han får betala 20 kr milen för lånebilen].. Brorsans bil är gratis o låna ;) förutom bensin då :P

Sen har jag legat på soffan, ynkat mig för att jag har en kopiös mensvärk som inte vill ge med sej.. :(
Men vill inte ta massa värktabletter heller.. Men låg jag still i soffan var den behaglig och gick o leva med..

Nu pratar jag med mr D på msn :D och ska fortsätta med det :)

Over and Out
Carpe Diem!

Min åsikt om Facebook!

Hopp, så var tjejveckan igång.. Inte konstigt jag legat o kvidit i soffan ikväll och mått allmänt risigt.. Det har känt som någon stack en kniv i livmodern på mig.. Men för en liten stund sen kom svaret..
Kanske därför stubinen var så kort igår och jag vart så dryg mot alla idag?
Ser ut som de kan ha ett samband.. Jag brukar inte må prima skinka eller vara 100% trevlig när den är på g eller befinner sej på besök..
Men skitsamma.. kanske inte ska ha ett helt inlägg om just mens!

Jag skrev på facebook innan :

Är det "flest vänner på facebook när vi dör, vinner!" eller är det kanske "medlem i flesta grupper när vi dör vinner"??

Men jag och Mija har diskuterat de några ggr, känns som vissa blir kompis med vissa personer enbart för att verka "coola" och ha många vänner.. Samma med grupper.. Vissa grupper passar inte några av mina vänner in i..
Som en tjej, hon gick med i gruppen "vi som har efternamn som inte slutar på -sson" Fine, varför inte gå med i den, OM du nu har ett efternamn som INTE slutar på -sson.. Men hon hetter Arvidsson! Mig vetligen så finns det -sson i slutet på det.. Men jag kanske har dyslexi och har fattat fel?
Jag själv är kompis med dom som jag pratar med eller känner och vet vem dom är.. alltså gamla skolkompisar, mina vänner, internetvänner, ex, mflr.. Varför va kompis med en massa folk man inte känner?
Jag raggade oxå folk förr, för att få ihop till spelen jag spelade, men jag insåg ganska snart att varför vara vän med någon du aldrig pratar med och du är vän med för att få "många "grannar på Farmville? Klarar man sej inte utan en massa grannar där? det är väl inte dom som spelar roll, det är väl ändå hur du sköter din egna?

Nu har jag fått sagt mitt och ni får gärna säga vad ni tycker!

Lördagskväll helt alena!

Men fan så gott det är :D bara få sitta vid sin dator, ingen som vill låna den stup i kvarten för att "kolla mailen" och det tar lätt flera timmar.. "mailen" är facebook, och då ska hon gå igenom ALLA vännerna och se vad dom har gjort senaste dagen.. *suck*

Men nu är jag själv igen iaf :) jag har saknat det!
Och jag som har gnällt så på att jag vill umgås med någon, men givetvis umgås jag med någon :) Men det blir faktiskt lite jobbigt när de "flyttar" in en kompis med sin son på 5 månader som skriker på nätterna, [inatt hörde jag han hela tiden] och dessutom vill mamman ha avlastning med sonen ibland, så det blev att jag satt med han på armen och jag lekte med han lite då o då..
Knappt man hann gå ut o röka ibland.. [ja, man ska inte röka i närheten av barn, därför stängde jag balkongdörren]
Jag höll inte med om sovningsrutinerna, men de kan inte jag styra över. Jag har inga egna barn och kanske tänker helt fel, så jag vill inte klaga heller..
men jag har aldrig klarat av någon som gör 5 minuters regeln.. jag får ont i hela kroppen av att höra barnet skrika, jag var tvungen och gå ut på balkongen när det var nattning eller starta musik, jag fick ont i själen av att höra han skrek.. men kör dom den taktiken tänker inte jag stoppa dom, alla har vi olika åsikter om allting.. :-) så nu fick jag "klagat" lite..

Ikväll har jag bara legat på soffan, ätit godis, och sett på film, sommaren med göran blev det, den var faktiskt riktigt bra, bättre än jag trodde efter jag hört folk berätta om den :) Men min humor är ganska låg så :P jag behöver inte mycke för o faktiskt tycka det är kul..

Nä, nu ska jag äta klart min räkmacka och sen ska ja ringa mija och starta upp den lilla datorn och fortsätta msnkonversationen i sängen :)

Ska upp "tidigt" imorn.. 9,30 ringer klockan, ska va hos farmor 11.. skitkul.. NOT!

Microblogg!

Nu ska jag njuta av att få vara själv med en liten bit mat och tv och film! Halleluja.. frihet!
jag har helt klart tänkt om gällande vissa saker i helgen.. skriver mer sen..

Stolt ägare !!

Har suttit i några dagar och spanat på en XboX på Tradera. Ikväll skulle den gå ut 00.00 så jag satte mig vid 23.15 för och "bevaka" förloppet. Den låg på 300 när jag började. Jag var vinnande bud hela tiden. Yay tänkte jag i min tystnad. När klockan blev 23.59 blev jag överbjuden. Bjöd och bjöd för och vinna. När jag skulle lägga sista budet hoppar det upp "auktionen är avslutad" :'( var bara och se glad ut över att jag inte vann den. Men hittade då en med fastpris på 500kr:-D och den är snart min, bara min!! *längtar* nu har jag äntligen gått och lagt mig, kände att stubinen blev lite väl kort innan. Inte van vid barn så tätt inpå hela tiden. Men det löste sig. Mor och son sover nu.. *tack*:-P nä, Natti Natti!

Fredagsmys!

Min fredagskväll kommer tillbringas med Marie och Liam :) som ska sova en natt till här.. :) ska bli riktigt skoj!! dock är jag trött som en liten gris, men det är smällar man får ta.. Speciellt med bebis i lägenheten ;)
Men det blir o vänja sej, om man får egna :P hehe..

Natten var faktiskt lugnare än jag trodde.. jag har sovit som en gris från 3-10.. Riktigt gött var de, har inte hört Liam skrika en enda gång, men fått höra när jag vaknade att han skrikit några ggr och Marie hade tydligen vart uppe, men jag har varit helt ovetande :P Snacka om o sova som en gris ;)
Och inte har jag fått klagomål på snarkningar heller :D Fast jag vet att jag har snarkat, men vi sov i varsitt rum så de klagades inte ;)

Nu ska jag sätta mej och kolla runt på alla sidor jag brukar kolla :D

Over And Out

Barnaskrik och spyor :P

Nu var man äntligen i säng..
Har varit en händelserik dag..

Gick upp, var dock kvar i sovande tillstånd ;) men de är så ibland.. Fick i mig första Powerkingen och sen var jag pigg o vaken.. eller snarare, jag var såpass med att jag förstod vad som försigick i världen.. :P
Satte mej vid datorn och väntade ivrigt på att klockan skulle bli runt 14 så jag visste om jag fått min veckoutbetalning av soc eller inte..
Marie ringde och undrade om vi inte skulle ta och ses lite idag, hon ville hemifrån lite och Liam älskar ju mig så varför inte tänkte jag :)
Klockan gick, den blev 14 och insåg att jag fått pengar.. På med jacka och halsduk och iväg till Bussen..
När jag står vid bussen så röker jag (står givetvis en bit bort från själva busskuren) och då kommer det två killar med utländskt ursprung, men nu säger ja inte de är orsaken.. Men ena killen kommer fram till mig och frågar om jag har en cigg o bjuda på, säger "nej detta är min sista" Då tar han ciggen jag har i handen och säger "tack, det var sjysst".. vaffan, jag sa aldrig att det var okej!! Jag frågade han varför han tog den, fick då svaret "du hade ju ingen mer då får ja ju ta denna" sen gick han iväg o satte sej o rökte upp min cigg.. Men jag orkade inte tjaffsa med han.. utan jag var tyst och lyssnade på min musik via mob..

När jag kommer till Kinna kom det en ganska sur Marie ur bilen.. men de var lugnt, jag vet hur jag ska pigga upp hene ganska snabbt så ;)
Vi gick runt i kinna och bestämde oss för att hon skulle med mej hem.. Sagt o gjort, när vi väl är vid bussen ringer hennes gubbe o säger att dom ska åka till Trollhättan och hämta hans kompis son.. Men han skulle hämta marie och Liam vid 19-20 tiden.. Men när klockan blev 19 hade hon inte hört nåt om de, så hon ringde, då var dom kvar i trollhättan, klockan blev 20, dom var fortfarande kvar.. Så jag o marie bestämde att hon sover över ihop med Liam.. så det var bara o starta en maskin tvätt.. (liam hade spytt ner allt han hade med sej, utom en body han skulle sova i) Så förlåt alla grannar om maskinen har stört er ikväll! det var ingen meningen, gjorde det för en god sak!

Men nu har Liam somnat om, vaknade och gallskrek för en stund sen, men tur morsan har med sej maten vart hon än går :P så de var bara för henne o börja amma sen tystna han och somna om..

Och jag tänkte oxå sova snart, ska snacka lite på msn först bara :)

Over and Out!

Besök :)

jag har besök av Marie och Liam nu :)
Dom väntar på att Björn ska komma hem från trollhättan, han är där och hämtar nån kompis..

Så detta får bli en miniblogg, jag ska starta ytterligar en film nu :)


puss o kram..

Ska överviktiga betala extra för att flyga?

http://www.aftonbladet.se/resa/article6463027.ab


Sitter här och kollar aftonbladet som vanligt och ser en diskussion om att överviktiga ska behöva dubbel plats annars kan dom bli avkastade av planet om det blir fullbokat..

Nu kanske ni tycker att jag är knasig, men om överviktiga ska betala extra för att flyga ska inte anorexie personer betala hälften och dela sätet med någon annan? Det är ju lika korkat!

Jag är överviktig, fet om man så vill kalla det. Och jag har då aldrig behövt betala dubbelt och det är ingen som har klagat på mig när dom sutitt jämte mig på flyget. Och jag väger betydligt mer än vad ja ska göra.  Och räknas verkligen till dom "feta"..

men varför ska alltid överviktiga diskrimineras?!
Kan dom aldrig få vara ifred i samhället?


Det finns faktiskt dom som blivit överviktiga av sjukdom, men jag kan själv säga att 90% är eget "fel".

Blogg.se problem!

Det brukar se ut såhär när jag har loggat in, och sen får jag uppdatera upp till 20 ggr innan den "rätta" sidan kommer fram.. går inte och blogga eller nåt när jag får problemet..


Bara massa problem...

Jag har haft en massa krångel med blogg.se ikväll..
har inte kunnat blogga sen 17-tiden..
har kommit till startsidan, men när jag ska logga in så har jag fått upp "sidan kan inte visas" funkade inte via mobilen heller..
Men tyvärr tror jag inte de är blogg.se's fel, för jag kom inte på twitter och facebook heller.. Det är väl mitt jävla internet som ställer till det som vanligt.. Det har en förmåga och logga ut mej i dom mest dumma situationer..

Nu är klockan 02.22 iaf enligt min dator och jag har precis gått o lagt mig, eller snarare, jag har inte ens lagt mig :P jag har satt mej i sängen avklädd iof, men inte lagt mig :P har fastnat vid den lilla datorn..
Pratar ju med en riktigt trevlig sork på msn så :P varför inte få unna sig lite trevligt prat..

Denna dagen har helt gått i positiva tecken,
förutom en tandjävel, men de tar vi sen..
Jag har haft en sån jävla energi idag, jag har bäddat om i mitt rum så de är klart när mamma kommer hem. Jag har städat hela lägenheten, diskat, plockat iordning, vikt och hängt tvätt.. Känner mej förbannat redig :P
Vet inte vart all energi kommer ifrån bara, den bara flög på mig :D

Jo, jag har en visdomstand på väg ut.. Sist jag var hos tandläkaren sa hon alla var ute, men ack vad fel hon hade..
Men i vilket fall som helst så gör det svinont, men med lite alvedon och ipren i kroppen så löser det sej så man kan va människa igen ;)

Nä,återgå till MSN och sen kanske sova lite :D

Det känns så gott att ni är borta ur mitt liv, har varken msn, nummer eller med er på nån community längre.. Ni finns inte i mitt liv längre.. Ni är precis som alla andra..

Dessa anonyma kommentarer...

Att dom aldrig tröttnar på o kommentera anonymt.. Är man så feg att man inte vågar stå för vem man är?
Jag själv tycker att det är en jävla feg utväg om man vill ha något sagt!
Säg det du ska säga, och säg det med ditt riktiga namn!

Men svar på kommentaren: Jag har ingen pojkvän och nej, det var inte de som gjorde att det tog slut.. Det funkade helt enkelt inte, men det är ett avslutat kapitel och jag har gått vidare, jag anser inte man ska hänga upp sig på såna skitsaker..

Nu skiter jag totalt i vad han gör och med vem, så länge jag slipper veta..

Jag tog ett steg idag i mitt nya liv och det är att ignonera folk som har gjort mig illa, skita totalt i dom och bara låta mig få vara den jag är. Jag börjar äntligen komma tillbaka till gamla hedliga Ida som är galen och urflippad och gärna umgås med vänner.. när hon själv vill och med vem hon vill..

Nu ska jag snart gå o lägga mig och bara njuta av att jag inte behöver gå upp tidigt imorn :) utan faktiskt får sova ut, men är rädd att en viss person sätter käppar i hjulet för mig.. Men då ska den personen få veta att den lever :P haha..

Imorn blir det nog en tripp till Kinna och handla lite, börjar bli ont om mat i kylen/frysen.. Och så måste mobilen fyllas på, har inga gratis sms kvar :( hur fan ska ja klara mig, hoppas ingen sms:ar mig inatt..
Har iof 38 kr o spendera på sms :P

Vart med goaste Liam ♥ idag!

kvällen har tillbringast med Marie och lille Liam.. Kan man bli sötare än han är?Man ska nog inte ropa hejja för tidigt!

Här sitter jag o väntar på att klockan ska gå så jag vet om kyl o frys funkar.
När jag lägger örat till så låter det iaf, en positiv sak, men de verkar som att den inte blir kall :(
Men jag ska låta de bara stå i 2 timmar och sen kolla hur det har gått..

Ska det smälla i hela kylen/frysen när man frostat av den? Jag vet inte om de ska vara så, men ibland smäller det till, hmm. Blir skeptisk..

Kanske inte skulle ropat hejja för tidigt?

Nu var det fixat!

Nu har gubben från borås varit här och lagat kyl och frys :) så nu kan jag snart använda den :) ska bara frosta av frysen först, han gav mej tips på hur man gör för att frosta av. Jag och mamma har alltid stängt av, ställt in kärl med kokande vatten för det ska tina fortare och sen har vi lagt handdukar på golvet för att samla upp allt vatten som rinner.
men han gav mej ett annat tips.. :) Att man ska bända loss nederdelen på frysen och ställa dit den lilla lådan som står längst ner i frysen :-D
Ser ut såhär :

Skitsmidigt :) så nu behöver jag inte tänka på att handdukarna blir för blöta och kanske orsakar vattenskada.
bara o ta bort lådan sen..
nu kanske nån redan visste om detta och inte ser det som någon nyhet, men jag tycker de var en jäkla nyhet :P

Nä, får ta o fixa mig nåt o äta, är hungrig som faaan!

 

och det bästa med allt är att imorn slipper jag gå upp tidigt som fan för att vänta på reperatören :-D


Tävling :)

Jag är med och tävlar hos flerbarnsmamma.se om en fertilitetstest, tävla ni oxå vettja! :)

 

 


Tävling hos Beckahbitch.seJag tävlar hos BeckaHBitcH.se om två mjuka sötsaker av märket Bombadill från Happystore.se.
Tävla HÄR du också!

Jag hade en diskbänk!

Bestämde mej för att diska upp all disk så jag inte behöver skämmas imorn om dom kommer att de ser ut som sju svåra år på diskbänken!
Och herregud, blev lika chockad som alltid, de fanns en diskbänk därunder all disk! :-D
Men nu är all disk diskad och jag kan med gott samvete låta någon komma hit, och ett stort plus i kanten är väl att jag faktiskt har tallrikar o gafflar igen.. Det är de som går åt mest i detta bygge!

Jag står i ett val o kval.. Ska ja starta min lilla dator när jag kommer till sängen eller ska ja skita i de och försöka sova ganska omgående? Jag vet att jag måste läsa iaf en del av min Kalle Anka tidning :) har inte läst i den på 2 dagar nu.. Så kanske jag kan sova i någorlunda tid, klockan ringer ändå vid 8,30 imorn, är van o gå upp vid 11, så jag lär helt klart sova istället för msn/facebook.. fast facebook kan jag sköta via mobilen :P

Nä, nu ska jag bege mej mot sängen.. Är en aning trött.. Vart uppe sen 9 imorse.. :( Och de känns helt klart i kroppen.. och inte fick ja nåt för de, ingen lagad kyl iaf :(

har dom inte vart här vid 11 imorn så ska jag ringa till vaktis och fråga när dom tänkt laga kylen åt mig.. Och så ska ja ringa till Marksbostad och fråga om ja får ersättning för all mat som har gått förlorad under helgen! För troligtvis får jag slänga alla påsarna som står på balkongen, förutom de som eg ska vara i kylen, för det har varit lagom kallt.
men en frys består av ungefär -20, och jag har haft runt -0 - -3 hela helgen så de är kört lopp :(
skitkul såhär veckan innan "löningen"..

Nä, bege sej mot sängen var det ;)

finns risk de kommer ett inlägg om min syn på barn sen ;) de beror helt på vad ja känner för, annars kommer det imorn! :-D

Over and Out..

natti!

Trött, tröttare, tröttast!

Gud vad jag är trött ikväll...! Så det lär bli en tidig kväll, behöver bara plocka iordning lite i köket, sen får ja o lägga mig, jag somnar nästan så fort jag slutar ett "engagera" mig i något.

Jag insåg varför powerkingen betedde sig konstigt imorse.. Det var tydligen så kallt i lånekylskåpet så den hade frusit! så den va bara o kasta och ta en ickefrusen!

Gud vilket meningslöst inlägg, men de får ni tåla..
Nu ska ja plocka i köket sen måste ja sova, ska upp tidigt imorn med, för jag får förhoppningsvis besök av han som ska laga kylskåpet imorn!

Kan man kräva ersättning för maten som blev dålig under helgen på balkongen?

Over and Out!

Värsta tävlingen! ♥

Jag är med hos Julia och tävlar om värsta paketet!


Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Jag vill gärna vinna så ni får inte tävla :P haha.. Nä, men givetvis får ni oxå tävla :)

Nersprutad!

Skulle just öppna min första powerking för dagen och de slutade med att jag blev nersprutad!
Burken var överfull och de sprutade över alla bredgrader. Så mina byxor stinker energidricka, och min musmatta är helt blöt..
Men vaffan, jag får ju powerking, men jävlar vad mycke de va i burken, det var ända upp till kanten! snacka om att dom har råkat fylla upp den för mycket!


I vilket fall som helst så sitter jag o väntar på att det ska komma en från Borås och kolla till min kyl och frys, så den vill fungera igen!
jag vill kunna använda min frys som jag själv vill och inte ha allt på balkongen. Förresten är jag nästan helt övertygad om att jag får slänga allt som står där. För det har inte varit mer än -1 hela helgen och de räcker inte för maten..
Men men, de är den dagens problem.. Men tråkigt när man är fattig och man blir utan all sin frysta mat!

Nä, nu ska jag göra mej iordning, ska åka in till Kinna och handla lite och träffa Marie och Liam ♥. Ska få sniffa bebis idag :D fan va kul de ska bli och få umgås med er, de var ett bra tag sen nu.. Har inte sett Liam sen i Nov..

Over and Out!

Trogen, kontrollfreak, mysig?

Har funderat mycket ikväll på kärleken.. och insett att hur mycke krav har inte ne människa eg? Fast är de eg krav? Är de inte bara sunt förnuft?

Som ex, jag vill ha en kille som är mig trogen, inget kontrollfreak, utan faktiskt kan låta mej va med mina vänner om jag vill och gå på krogen och så, men dessutom ska han vara kärleksfull och inte bara dissa mig..
inte lätt och få ihop de där, ni som läser kanske ser dom sakerna som självklarhet..
Men jag har bara varit ihop med 2 i hela mitt liv som faktiskt haft dom grejjerna.. MEN, då har det funnits andra brister som inte alls passat mig i smaken..

Jag har bara varit ihop med en kille som var något o ha, han var mitt livs största kärlek och jag vet inte om ja någonsin kan få till sån kärlek som jag hade till den killen.. Men de återstår att se, de har inte med saken att göra.

Men hur svårt är de inte att hitta en kille som faktiskt visar kärlek spontant? Nu menar jag inte bara i början av ett förhållande då allt är gulligull utan då de blir "vardag", att dom faktiskt spontanpussas, och kramas ändå!
Som igår, var hemma hos kompisen, dom har vart ihop i 5 år, dom är fortfarande som nykära mot varandra med pussar o kramar.. Nästan så man blir avundsjuk, eller inte bara nästan, utan jag blir avundsjuk!

Kommer man någonsin hitta en kille som :
  • Är trogen
  • Kärleksfull
  • Visar spontankärlek
  • Inte är kontrollfreak, utan kan låta mej gå på krogen bla eller hem till vänner.
  • Inte ljuger
  • Faktiskt hjälper till i hemmet
  • Älskar mig för den jag är och inte stegvis försöker göra om mig
Tror ni de går och lösa? Tyvärr är jag själv väldigt skeptisk, jag har träffat på många rötägg genom mina dagar, och jag är rädd att jag kommer få träffa på ett x antal fler innan jag hittar rätt..
Varför är det så svårt?

Vinterkräksjukan har nått oss!

Nu har den första familjemedlemen fått vinterkräksjukan!
Mamma ligger helt utslagen, Detta är nog första gången jag varit överlycklig att jag inte är med henne..
Hon befinner sig på Gotland.. som tur är..

Nu ska jag se lite till på tv, sen blir de nog sängen! :)

Puss på er..

Helgen ♥

Jag är superglad över min helg jag har haft!

Fredagen var mycket lugn :) tillbringades i soffan med massa tv och data :) Sen blev de sent med msn, men de var de värt ;) fick ju pratat lite mer med dej ♥. Känns kul och prata med dig :) så klockan gick mot 4 innan det blev sänggående för mig, eller snarare, jag låg i sängen sista 2 timmarna med den lilla datorn så jag kunde chatta fastän jag lagt mig, hade liite svårt o slita mig ;)

Lördagen skulle bli lugn.. Blev bestämt att Tozza och Milli skulle komma hit och dricka lite kaffe :) sagt o gjort, dom kom hit och drack kaffe, dom hade med sig Jenga :)

Hade spelat de för hundra år sen, men glömt bort helt hur man gör :)
Men blev en massa omgångar, och jag förlorade dom flesta :P

Men lyckades med att fånga upp hela tornet och sen ställa tillbaka de utan att de rasa :P de tog en stund o få tillbaka de, men de gick kanoners ;)

När vi spelat en stund så fick Milli sms om att Nalle ville umgås..
Då kläcker jag kommentaren : "synd jag inte har någon som kan köra hem mig inatt"
Då säger sanna: "du kan sova på våran soffa i gästrummet"
Wohooo, jag slipper va hemma :)

sagt o gjort, packade alla grejjerna jag behövde och så begav vi oss mot sanna och Lasse :) Björn stod o väntade med mat från Örby pizzeria :D så jävla gott!

Det blev en massa tv-spelande, Jenga, kortspel och lite gott o dricka till det :)

Klockan drog iväg till 4 innan vi funderade på o lägga oss ;)

Tack Sanna och Lasse för en toppenlördag! Vi måste spela Halo snart igen! Jag blev beroene :P
Så nu är mitt projekt o spara ihop till en Xbox360.. Så jag måste få fram 2000, ingen som har o skänka mig? ;)

Nä, nu ska ja göra mig lite mat, insåg att jag har inte ätit sen 11 imorse, då åt jag två mackor.. Börjar kännas i magen!

Kanske kommer upp kort senare  :) har inte orkat engagera mig i att lägga in dom än !

Over and Out!

Soffan i Gästrummet ♥

Jag ligger just nu på sannas soffa, aka tozza :) har haft en toppenkväll här, trevligt sällskap och gott och dricka:) och så fick jag komma hemifrån en kväll oxå. Kan det bli bättre? :) så nu mår jag bra igen, en dos av tozza och milli [lasse] gör susen:) även nalle är här, han sover på soffan i vardagsrummet:) på det är "fullt" hus. Det mindre roliga är att klockan ringer om 6.5timme för dom ska iväg och jobba vid 14-tiden:) men vaffan de kan jag sova igen imorn hemma;) men iaf tack för en jäkligt trevlig kväll alla tre! Ni gjorde min dag! Massa ♥ till er!

Hörlurar till bebisen i magen?

Kollade aftonbladet precis och kom in på en pryl dom hade lagt ut.

Bilden är klickbar

Nu kan man tydligen skaffa ett bälte med fyra hörlurar så man kan spela sin "favorit"musik för bebisen som ligger i magen.

Dom tycke man skulle spela in sin egen röst och spela upp den för bebisen så den känner sig tryggare när den kommer ut.

Detta kommer säkert bli en storsäljare, men är de verkligen bra? Man kan själv koppla egna hörlurar så man lyssnar på samma musik. Jag spelar ju rätt högt om jag lyssnar på MP3, och det kan ju inte vara bra och spela för högt för en bebis som inte utvecklat alla organ som dom ska än. Dom kanske få tinitus redan i magen?

Bältet går inte o köpa mer än USA och kostar 1000 kr. Varför inte bara spela musik via en stereo? då hör ju barnet oxå, kanske inte lika högt, men dom hör iaf att det finns musik runt om dom.

Vad tycker ni?


Kan det krångla nåt mer?

Nu när jag ska bränna ut filmer som jag tänkte jag skulle se under helgen så funkar inte brännarprogrammet :(
När jag då försöker hitta ett annat så när jag får ner den så tjoar min data att de är virus i den.. Hopp, då var de o virusscanna datorn, radera programmet och försöka hitta en annan, hittar då en från samma utgivare, men där va de virus igen :( Så de va bara o göra samma procedur igen!!

Så nu letar jag fortfarande efter ett brännarprogram som faktiskt vill funka i min stackars störda dator!!
Eller så får jag sätta mej och se på filmerna direkt i datorn, men inget jag rekommenderar mig själv, finns risk att datorn blir skitvarm o börjar osa konstigt!
MÅSTE FÅ TAG I ETT BRÄNNARPROGRAM!

Vill inte förlora filmerna, även om dom går o ladda ner igen vore de trist som fan o mista dom!

Speciellt eftersom datorn ska in igen till OnOff, denna gången hoppas jag dom byter ut den!
Ändå fjärde gången med samma fel!

Over And Out.. ses i cyberrymden där jag letar febrilt efter brännarprogram ;)

-0 i frysen!

Har i några dagar haft en frys som har gått från -0 till - 20 (ska ju va -20)
Men idag är den tillbaka på -0 och vägrar gå ner i kyla.. :(
Så jag fick tag i vaktmästaren till slut och de kanske inte blir nån ändring förräns efter helgen..
Så nu ska jag ställa allt i påsar och ställa ut på balkongen! Skitkul och behöva ha balkongen som frys..
Hoppas vi kommer få ha kallare och de absolut inte blir mildare!

Ingen som vill låna mej en minifrys som jag kan ha tills dom fixat min? Troligtvis ingen! Men värt ett försök!

Så jag måste verkligen ta ur allt ur frysen och ställa på balkongen, även mjölken m.m..

JAG HATAR KYLSKÅP OCH FRYSAR!
Och jag hoppas för allt i världen att dom kommer fixa de omgående, jag behöver verkligen all maten i kylen, fattigare än fan just nu och då har jag absolut ingen lust att maten går förlorad och jag måste köpa ny! :'(

FAN FAN FAN! varför händer alltid allting i lägenheten när jag är själv hemma? Kan ingenting gå sönder nångång när mamma är hemma?!

<3

Tack, du har fått mig att le så mycket inombords så det smittar av sig på utsidan :) tack för alla fina ord!

Alltid är det nåt som krånglar!

Inatt ligger jag i sängen och är dö trött, skulle kunna somna vilken minut som helst. OM det inte vore för mitt jävla ben, det värker så jag håller på och bli tokig :( har vart uppe och tagit tabletter för en stund sen. Hoppas dom snart verkar.. Så jag får sova. Dessutom så har jag åkt på en nysattack, och de gör så ont när jag nyser.. Ynk:P nä, ska inte klaga, bara jobbigt med benet, men det går nog snart över :) "Why Why Why?? Inte nu!"

Destination sängen?

Nu blir det nog och börja bege sej mot sängen, det tar betydligt längre tid än man tror..
Får inte glömma o plocka med mig den lilla datorn till sängen :) Om jag får för mej och blogga eller så..
Den var min musik maskin när jag diskade och städade innan, lite smidigare o ta fram den o lyssna på musik än o bära runt på den andra med kylplatta och allting.. och dessutom måste alla strömkablar med oxå.
Den klarar sig bara i max 15 min utan sladden. Medans den lilla klarar sig i mer än 2 timmar :)
Då var inte valet direkt svårt!

N, jag vet inte vad jag ska tro, men jag har bett om ursäkt, men klart som f*n man tror de är du, när man ser din mejladress, men då har väl någon tagit din mejladress och kommenterat med den, men men, det får stå för dig.
Nu har jag bett om ursäkt iaf..


Nä, sova var de ja, inte sitta här och uggla, ska ringa mamma och säga godnatt med :) de växer jag nog aldrig ifrån ;)

Over and Out!

lite natt musik för er :)


ROFLMAO!

Det är fanemej min sorts humor på kvällskvisten ;)

Kan det bli bättre?.. Hahaha.. :P skrattar än ;)


Tänk vad lite musik kan göra!

Så var de diskat och uppröjt i hela lägenheten :) Imorn blir de dammsuga!

Givetvis måste soporna ut oxå, är skitkass på o ta dom stegen som behövs bort till soptunnan.. Är nog en aning lat tror jag ;)
Men imorn SKA jag bära ut soporna.. Finns ingen chans och slippa undan längre. Har dessutom massa tvätt o tvätta imorn! usch vad man skitar ner sej ;)

Nä, nu blir det tv, kanske laga lite mat oxå sen blir det lugnt :)

Over And Out!

Klarvaken!

Hopp, ytterligare en natt som kommer bli sen..

Började göra mej redo för sängen redan vid 23, i hopp om att vara i säng vid 00 så jag kanske somnar i tid för en gångs skull, men noep.. Inte en chans att jag kom i säng i tid, utan jag pratade med mija vid 00,30. Och då var ja knappt på väg i säng, eller jo, jag hade börjat släcka ner, men inte kommit längre.

Varför är alla tysta när man väl vill att dom sms:ar? När dom brukar sms:a när man bara vill strypa dom för dom stör min nattsömn? Ynk, jag som hade påbörjat en så rolig diskussion med M, att vi skulle supa ner oss för o glömma alla problem ;) men sen tystna han, han kanske redan hade börjat o dricka :P

Innan kom jag o tänka på en dröm jag hade när jag var hos Mija.. Jag drömde om H, och den drömmen fick mej faktiskt att le en aning när den kom upp i hjärnan på mig igen ;) Men vadå, när jag väl hade drömt den så log jag hela dagen, kunde inte sluta le.. de gick bara inte ;) Kommer dock inte ihåg alla ord ordagrant, men minns så väl hur de gick till :P Jag var rätt elak i drömmen men samtidigt var den fin :) Tack för att jag fick drömma denna dröm, den har fått mej att dra på mungiporna många ggr..

Imorn har jag bestämt att jag ska pälsa på mig och gå till Shell, om jag inte får för mig och åka till Kinna och handla lite där, beror helt på om jag har fått pengar eller inte, men de hoppas jag verkligen jag kommer få, börjar tryta på cigg, har bara 1 paket kvar.. Ilandsproblem ni vet :P
Måste ringa vårdcentralen oxå, har en leverfläck som har börjat klia, så jag får väl ta bort den med.. Fick ju ta bort 2 för några år sen som kliade, eller en av dom kliade, den andra var rent utseendemässigt ;) Tänk, redan på den tiden var man utseendefixerad.. Helt mot vad ja är idag :P skiter totalt i hur jag ser ut :P bara ja har kläder på mig o luktar någorlunda gott så skiter ja i resten.. Seriöst, de är verkligen så..

Nä, om man ska försöka sova, tyvärr väckte grannens barn mig när jag lyckades slumra till. Får hoppas jag inte bryr mej om hon gråter igen :) Och nej, jag stör mig inte på grannarnas barn att dom skriker på nätterna, jag blev bara lite frustrerad att jag lyckades slumra till och då skrek barnet :)

Over and Out!

Nu ger jag upp för idag..

Nu har jag suttit här och plågat mig själv till att vara uppe. fastän jag mått illa av att behöva streta mig, och de beror inte på trötthet, för trött är jag inte alls, utan att jag är så jävla ensam,
jag vet att ni kommer säga jag får skylla mig själv, men jag kan väl ändå inte kräva att folk ska umgås med mej mitt i veckan på kvällarna?
Jag slänger iaf in handduken nu och går och lägger mig! Denna kvällen var den värsta hittills.. Jag sitter med gråten i halsen och den vill bara komma ut , men noep, stolt som man är..

Men nu ska jag se om de går och få tag i Mija för en cigg eller om hon är busy..

Over and out!

Ps, måste sätta mej med bloggen imorn och fixa om lite.. för den ser inte klok ut i IE!

Har nog en lösning..

Finns nog en logisk lösning på problemet med huvudvärken. Insåg det igår.
Jag sover alltid i mammas sovrum när jag är själv hemma, av många anledningar, men det hör inte hit.

men hon har en parfym jag inte tål, jag får huvudvärk om någon får för sej och ens spruta ut ett enda sprut ur den.
Insåg igår att parfymen står på hennes byrå och det stinker verkligen av den, fastän korken är på.
Så idag har jag tagit bort flaskan och se om jag får lika ont i huvudet imorn bitti som jag brukar ha..
Har jag inte det så vet jag vad det beror på :) har jag de, så får jag nog helt enkelt fortsätta hitta "fel" som det kan vara.

Tack för alla kommentarer om mitt förra inlägg,
det har fått mej att fundera, men jag kan fortfarande inte få för mej och lägga all skuld på mig själv, Tyvärr är de enkelt för dom som läser och lägga allt på den som skriver och inte på dom andra det gäller..
Men jag har tagit till mej det ni skrev..

Nu ska jag vila huvudet lite :) så det får bli soffan med lite tv :)

Tänk och få prata med någon IRL

Jag har suttit och sms:at lite med x inatt, och ärligt talat har de inte gett mej ett skit..
Tror inte han förstår riktigt hur jag menar..

Men tänk er denna situationen..
Du går upp, du är själv i lägenheten, vet att du inte kommer träffa någon på hela dagen om inget oförutsett sker, du får tillbringa dagen själv, kvällen själv och gå lägga dig själv. Enda konversationerna du har är via internet/msn, sms eller telefon. Ingenting IRL..
Dag ut och dag in, jag blev överlycklig för dom stackars timmarna jag fick med Tozza o Milli i lördags, dom var guld värda!
Den situationen jag pratade om är min vardag, jag pratar inte med någon irl, jag pratar bara en helvetes massa i telefon, inte konstigt min mobil är dyr varje månad i påfyllningar..

Ärligt talat så känns de förjävligt och inte ha någon att umgås med, prata med eller bara va med..
Tänk o få göra det en enda ynka kväll.. Slippa sitta själv och se på tv-program som eg inte är bra, men dom är ett bra sällskap i brist på annat.

Tänk så ens liv förändras drastiskt när man blir singel eg, förut hade jag inte många kvällar själv.. Men nu är de motsatt effekt, nu har jag inte många kvällar ihop med någon.
Inte konstigt dom i min närhet blir trötta på mej när jag håller på o ringer och sms:ar dom stup i kvarten, men jag gör det bara av en enda anledning! Jag vill prata med någon, tyvärr inte alltid jag får respons för det.
Som tur är har jag Mija som jag kan tillbringa långa stunder med och inte prata om nånting egentligen, utan vi bara sitter där o babblar om allt mellan himmel o jord.. Det är så jag vill ha de, fast nångång med någon levande varelse i samma rum som mig.

Jag vågar inte fråga folk om att umgås längre, jag vet att dom har ett socialt liv, och känner då att jag lägger mej i och stör, därför blir de att man får vara ensam. har frågat några ggr, men fått svaret att personen/personerna är upptagna..

Nu tycker ni säkert jag gnäller, men prova och vara i en tyst lägenhet med endast 3 katter varav bara 1 är social och va så i några veckor så ska ni själva få se hur "roligt" det är.
jag säger ingenting om att man får vara själv då o då, men fan inte varenda jävla dag, dag in och dag ut, dygnet runt..

Det slutar med som i mitt fall att jag blir så understimulerad psykiskt att jag inte kan sova, för jag har inget och varva ner för, utan jag är så nervarvad hela dagarna så de spelar varken till eller ifrån om det är natt eller dag. Det enda som skiljer det åt är det faktum att folk sover och jag inte kan nå dom..

Jag förstår min mamma om hon får spel på mig när hon är på Gotland, men jag behöver ha nån o slöprata med och då ringer jag henne. Och de slutar med att jag stör henne . Oftast brukar jag pricka in att hon äter eller umgås med sin karl. vilket hon har allt rätt att göra, dom ses inte så ofta, så jag hade oxå umgåtts så mycke som möjligt med min partner när vi väl ses..

Men för er som tycker jag gnäller nu så som sagt, prova på o va själva och då menar jag helt själva, inget IRL alls.. Så får ni se om ni klagar sen oxå?

Over and Out, ska göra mitt 56:e försök o sova lite..
har legat här sen midnatt och försökt sova


Bebissuget håller i sig..

Ytterligare en kväll med bebissug..
Ligger här i sängen och drömmer mej bort.. Vill ha en liten bebis o ligga o lukta på o höra hur de andas och snarkar lite ;)
Men ska inte drömma mej bort för mycke.. Blir bara jobbigt då jag faktiskt inser att de är kört lopp just nu.. och inte kommer ha en bebis på åratal.. :(

Försöker fixa ny msn till mob efter att halebop la ner den som fanns och faktiskt fungerade :@


Vänskap?

Nu ska jag se om inlägget vill bli publicerat denna gången, förra gången försvann det bara :(

Jo, jag har funderat några kvällar på det här om vänskap. Vad är det eg? Jag har upplevt äkta vänskap en gång i mitt liv, och det är med Mija, hon får mig att känna mej som en riktig vän!

Men jag har varit kompis med en tjej sen jag gick i 3:an, jag tyckte hon var så cool när dom kom på besök från sin skola för att ha gympa med oss. Hon hade blinkande skor. Vi blev goa vänner ganska snabbt :) Och vi valde varandra att gå i samma klass på mellanstadiet.
Jag valde henne även till Högstadiet, men tyvärr fick vi inte gå i samma klass, hon hamnade i A klassen och jag i G, så vi hade i princip aldrig några raster samtidigt och lektioner ihop hade vi inte heller, men vi höll kontakten ändå, vi umgicks dom rasterna vi fick ihop, och vi var hemma hos varandra rätt mycke.
Vi fortsatte hålla kontakten även på gymnasiet, då fick vi lite mer raster ihop, så varenda rast var vi ute o rökte ihop [på den tiden var de coolt o röka], och vi satt i cafeét nästan varje dag. Var även hemma hos henne när vi gick på gymnasiet, men vi tappade lite kontakt när första pojkvännen kom in i bilden, även hennes andra. Men vi pratade ändå lite då o då , så vi glömde aldrig bort varandra..

Men så för ungefär 2 år sen blev jag ihop med en gemensam vän, och då blev vi först lite osams, för tydligen ville hon ha honom när vi blev tillsammans. Men blev sen goa vänner igen och vi 4 umgicks [hon, hennes pojkvän, jag och min pojkvän], fanns nog inte en enda helg vi inte umgicks, och på veckodagarna såg vi oftast film ihop eller spelade yatzy, det var så gott att ha en så avslappnad relation med en vän som bor nära..

[jag o mija har samma relation när vi umgås, men tyvärr umgås vi inte så ofta]

I vilket fall som helst, när jag o Jimmy gjorde slut så blev jag fruktansvärd bränd och kontaktade Jimmy i tid och otid, och fick även känslan att dom "valt sida", alltså dom umgicks hela tiden med honom, men frågade aldrig om att umgås med mej. Började inse då att vänskapen inte var den samma och började undra om dom umgicks med mej för o få vara med Jimmy eller var de pga mig dom faktiskt umgicks.
Men en kväll så hade dom fest hos Jimmy och jag blev jättesårad, jag grät konstant den kvällen, ringde Jimmy och de slutade med att vi bråkade som vanligt. Fick då höra att jag var respektlös så dom ville inte ha mig som vän!

Är det rätt att säga upp bekantskapen pga en kille? för det är vad de handlar om, iaf enligt mig!

och ja, jag är fullt medveten om att du läser och du vet att jag menar dig, och jag var tvungen o ha någon som exempel.. förlåt om du tog illa upp, skriv isåfall en kommentar så tar jag bort inlägget.

Du får inte!


Huvudvärk!

 

Nu börjar jag tröttna på att ha huvudvärk!

Jag har haft de i princip varenda dag sen nyår.. :( varenda eftermiddag får jag ta alvedon eller ipren för att klara av resterande dag.
Går det inte över inom några dagar får jag nog allt ringa lasarettet och prata lite med dom och se vad som säger om saken. Jag har inte slutat med nånting, så som powerking ex, för då hade de garanterat vart koffeinet som hade gjort att jag haft huvudvärk, men nu finns det ingen logisk förklaring.. Utan bara ren o skär huvudvärk!

Kan det va så enkelt att de ligger lite migrän bakom de hela? men då hade det väl ändå gått över efter några dagar?

 

Nä, får fixa lite till med bloggen,så jag får bort ramar runt bilderna.. *störande*

 


Bebis sug ikväll

Ikväll är en sån kväll då jag är fruktansvärt sugen på en bebis! Har kollat standard sidorna, babybjörn och emmaljunga. Alltid standard sidor när jag får extremt bebissug! Blir galen snart, vill ha en bebis och lukta på när jag ska sova, en bebis och gå runt med i vagn, vakna 10ggr på natten för blöjbyte och mat. Jag vill trampa på legobitar när jag ska gå upp på natten, jag vill bli spydd på. Samtidigt vill jag ha en bebis i famnen som jag kan titta på och vara stolt över att den är min! Usch, bebissug är inget bra!

Hata blogg.se

Satte mig innan och skrev ett långt inlägg om vänskap, när jag tryckte på publicera fick jag upp "sidan kan inte visas" och inlägget är borta, varken publicerat eller ligger som utkast, så imorn får jag sätta mig och skriva om hela inlägget :( Men det får bli morgondagens problem. Har funderat på en sak. Tänk så fort det kan förändras, ena dagen tillsammans, nästa pratar man knappt :S varför blir det så? Bara för man inte är ett par, kan man inte prata som folk då? Vart med om det ett flertal ggr. Nä, ska läsa lite. Sen sova! Pyss!

Lite frågor :)

Namn: Ida Allansson

Kallas för: ida, eedaaa, tummen, allan... Kärt barn har många namn ;)

Stjärntecken: Skorpion

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: 1 i tungan, 6 i öronen :)

Tatueringar: Nej, vet inte om jag vågar..

Längd: 1.73

Skostorlek: 43-44

Hårfärg: svart för tillfället..

Fräknar: Nej

Motto: Lev idag, imorn kan det vara försent

Kär?: Ja, olyckligt..

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja! vill bo på annat ställe..

Tycker du att du är attraktiv? Inte för fem öre.. :P

Dricker du? Vatten, energidricka

Röker du? Ja.

Vilket schampo använder du? Sunsilk [grön]

Vilken parfym använder du? Jennifer lopez och date :)

Vad är du rädd för? Döden

Gillar du att tvätta? Det kan vara rätt underhållande :)

Gillar du berg- och dalbanor? Jaaaa.. Skitkul!

Senaste…

Filmen du hyrde? Oj, har nog inte hyrt på åratal :P

Filmen du köpte? Hairspray :D

Låten du hörde: Jag är min farsas far - alf robertsson

Låten du laddade ner? Ida-Marie

Personen du ringde? Mija

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Johan Falk

Person du tänkte på? Mamma

Favorit…

Låt: Finns så många bra..

Sak att göra: Vara med brorsbarnen :)

Sport: Räknas gå till balkongen x antal ggr på en dag? ;) Nä, men jag är väldigt dålig på o motionera.

Dryck: Powerking..

Kläder: Myskläder..

Film: En Officier och en gentleman

Bil: Volvo :D

Serie: How i meet your mother

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja!

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Räknas när man slår på brorsan?

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Många ggr.. :P

Antal…

Gånger du varit kär? Mååånga, kan inte minns hur många..

Gånger ditt hjärta brustit? För många..

Hjärtan brustet på grund av dig? För många..

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ett par :)

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 5 kanske?

Senaste…

Boken du läste? Micke Dubois

Personen du fick e-mail av? Sanna <3

Personen du fick brev av? Har inte fått ett normalt brev på lääänge!

Personen du fick sms av? Mamma

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Nyår..

Saken du köpte? Mat..

Vad har du gjort idag? Ingenting, haft vaktmästarn på besök för o laga ytterdörren

Brukar du svära mycket? som fan :P

När stiger du upp på morgonen? runt 11

Vad har du på dig? Mjukis kläder

Vad ska du göra ikväll? Troligen se på tv och sen sova..

Vad är du allergisk mot? Kiwi, falskhet..

Var har du ont? Ingenstans otroligt nog ;)

Använder du hårspray? Ibland..

Kan du stå på händer? Nej, verkligen inte

Håkan Hellström eller The Ark? The ark..

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja..

Är du glad nu? Det tycker jag allt

Var du glad igår? Det tror jag nog

Vad dansar du till? musik :)

Stockholm är… ? En fruktansvärt fin stad

Göteborg är… ? Sveriges framsida ;)

Spaghetti eller makaroner? Makaroner

Land du vill besöka? England [igen], canarie öarna :)


Får nog förklara en sak..

Jag skrev om Turbo innan som är sjuk.. eller sjuk o sjuk, han har ett sår på svansen som inte vill läka.
Han ligger mest inomhus, men det är bara för han är så jävla lat och bekväm..
Men han går ut en sväng varje dag för o "kolla" läget.
Även min kära gumman som alltid brukar vara först ut på morgonen har inte gått ut på två dagar.., och de beror på en enda sak.. SNÖ! hon tycker inte om kylan och snön, så hon ligger helst uppe på fönsterbrädan och får värme av elementet!

Så nej, jag är ingen djurplågare, veterinären tyckte jag ska vänta några dagar, för så länge han är vaken och uppe och äter och dricker som han brukar så är det ingen fara, för då är inte såret någon fara med..
Ni ska se honom, jag kan få honom och göra precis vad som helst, bara jag har en godis i handen ;) han blir som en liten hund då :)

Nä, nu ska jag och turbo bereda oss för sängen, och han kommer krypa ner jämte mej och trampa på min kudde tills han somnar, som han alltid gör :)

Så nej, jag är ingen djurplågare, även om ni vill få det till det. Om ni som kommenterade anonymt [jävligt fegt inom mig] vet om hur jag behandlar mina katter hade ni verkligen inte skrivit så.. Mina katter är viktigare än det mesta för mig. Jag älskar mina katter, dom är som mina små bebisar [vet de finns folk som stör sej på att jag skrev så], men så länge jag inte har några barn så får dom vara mina små bebisar :)


Mitt <3 har gottat ner sej på sin klösställning :)
Hoppas ni har förstått lite vad ja menade i förra inlägget.
och från nu kommer anonyma kommentarer raderas, inte besvaras..

Nu blir de sängen..

Over And Out!

Djurplågeri?


Tydligen är man djurplågare för att man har en katt hemma som är sjuk..
jag har dessutom pratat med veterinären, vad mer kan jag göra liksom?
jag kan ju inte direkt åka och tvinga på dom katten?!

Det gör ont i mitt ♥ att du är sjuk!

Det skär i mitt hjärta varje gång jag ser dig, du bara ligger där och är dålig. Du orkar nästan ingenting, du bara sover.
Din svans mår inget bra alls..
Han fick ett sår på svansen innan jul, för han var ute och bråkade med en annan katt, men de är inte läkt :( de läker inte, de ser inte roligt ut alls..
Jag hoppas verkligen du klarar dig! Jag vill inte mista en katt till, jag har mist alldeles för många i mina dagar ändå!


Jag hoppas du blir bättre snart och man ser dig nån annanstans än på klätterställningen!

Tankarna är hemska..

jag lovade i förra inlägget och skriva om mina tankar om gårdagen..

Mina tankar har farit runt som fan hela dagen..
vad kunde hänt om personen som körde på oss kört fortare? Då hade troligtvis bilen blivit mos, och jag hade säkert skadat mej.. Jag blir galen på såna tankar.. Och tänk om brorsan hade blivit skadad, hur hade de slutat då?
Om det varit någonstans, hade jag haft min bror kvar då?

Jag blir helt galen av alla dessa tankar, jag tänker hela tiden "tänk om".
Hela den här krockhistorien sitter kvar i min hjärna. Jag vet inte vad jag ska göra, jag ser krocken framför mej, jag ser skadorna på bilen, jag ser allt som hände igår.. [som i nuläget står, för motorn har dött på den]
Även att brorsan tog mej på benet och frågade direkt "mår du bra", det är det enda positiva i hela situationen.

Nu tänker jag se klart på detta avsnittet av skärgårdsdoktorn och sen det sista sen blir det och hoppa ner i sängen.
Är inte trött, men alldeles för uttråkad för att vara uppe..

Over and Out..

"Tänk om"

tragiskt!

Jag känner mej en aning tragisk ikväll..
Jag är 25 år, sitter ensam i soffan och ser på gamla repriser och väntar på att klockan ska gå så jag får gå och lägga mig..
Borde inte jag ha nåt bättre för mej?
Känner bara att denna kvällen kommer inte direkt gå till historien..
Jag vill umgås med någon, men vem fan har tid o umgås när man ringer dom kl åtta på en lördagskväll?
Jag hade nog inte haft tid om jag hade levt som förut..

Mija Kom ner hit snart för helvete! Behöver ha sällskap! Nån jävla helg med en kompis hade inte suttit fel!

Nä, nu ska jag sätta på sista skivan med skärgårdsdoktorn så jag får nåt o göra iaf 3 timmar, sen kan jag gå lägga mej..


tragiskt tragiskt tragiskt!

Min hjärna går runt gällande gårdagen.. Skriver mer om dom tankarna sen!

Och vet ni vad, jag vet att jag gnäller så de behöver ni inte påpeka!

Någon som säljer förstånd?

min klocka på datorn är ju 03:40, och jag har precis lagt mej i sängen.. Inget ovanligt iof..
Men denna gången beror det på att jag har STÄDAT.. alla som känner mej och vart hemma hos mej vet att jag inte är någon pedant direkt :P Men inatt small de till.. det är så dumt hur de börja med ;)
Jag pratade med Mija, hörde hon borsta tänderna, tänkte de kan ja me göra.. Så när vi lagt på borstade jag tänderna och tänkte sova, men när jag var klar insåg jag att de var smutsigt i handfatet, så jag städade ur de, sen hyllan ovanför och sen badkaret, sen golvet i badrummet.. Sen fick jag blodad tand.. ;) jag har plockat o lagt allt på sin rätt plats i lägenheten, och fixat o donat.. Men efteråt känns det riktigt gott..
Det är ingen som säljer lite vett o förstånd? Så man inte får för sej de här fler ggr menar jag :P haha..

Men en sak är positivt, nu behöver jag bara dammsuga imorn [tänkte på grannarna inatt, ska inte plåga dom mer än nödvändigt ;) ] Och sen kan jag njuta av hur rent det är, jag kan ligga på soffan imorn kväll och bara låta de vara lördagskväll med en bra film och se på hur fint det är.. *klappar mej själv på axeln*

Nä, får väl ta och sova lite, ska upp vid 11 imorn och dammsuga.. sen får jag troligtvis besök som jag skrev igår :) Tozza o Milli kommer nog :D *längta*

Nu säger toktanten på assberg godnatt :)

Det sa bara Pang!

Hela denna dagen har varit lite i ett töcken, jag har inte haft riktig lust med nånting för allt har varit så tråkigt..
Ringde brorsan sen för att jag behövde handla och sen ta mej till Kinna för o hämta upp mina saker hos J..
I vilket fall som helst så ringde han o sa "är hos dig om 20 min", han kom dock inte förrän efter 30, men de är ingen ovanligt :P
Vi begav oss mot MM, när vi kommer till korsningen vid Skene Järn, så var trafiklysena avstängda som vanligt.. Men vi kollade noga och körde när de inte kom nån.. Vi skulle rakt över i korsningen.. Sen hörde jag bara brorsan ropa "nu smäller det", mycket riktigt! Det small jävlar anåda!! Skärmen/kofångaren på passagerarsidan fick ta hela smällen.. Och där sitter jag på den sidan.. Jag hoppade högt och fick en puls på minst 400 [kanske lite överdrivet, men ni förstår vad ja menar], jag tappade talförmågan för jag blev så jävla rädd.. Brorsan frågade direkt om jag blev skadad, men noep, inte skadad, bara förbannat rädd och så..
Vi ställde oss en bit bort och Andreas gick ut för o kolla deras bil, medans jag får för mej o kolla våran.. OJ! kofångaren hade lossnat på min sida och blinkersglaset hade kraschat, dessutom hade motorhuven blivit tillknöklad så den gick inte o få igen ordentligt..

Vi åkte hem till dom och skrev alla papper [var andreas fel, dom som körde på oss kom från höger]..
När vi sitter där kommer standardfrågan : "är du Hans pöjk" Jajjemen, det var han de.. Då fråga han om jag var dotter eller fru till Andreas.. Dotter till Hans här..
Sen kom hans fru in och sa : "jag har funderat lite, och jag har kommit fram till att ni måste va Hans barn" Jodå, helt riktigt..
Behöver jag tillägga att min pappa var en ganska känd person i kommunen? och att alla kände honom och han kände massa? Nu var de dock inte så konstigt idag, för mannen i hushållet med den vi krockade med jobbar på samma jobb som pappade hade.. dom hade jobbat där ihop i flertal år..

Det tog mig säkert 1 timme innan jag var tillbaka i rätt "rytm" igen och kunde andas och prata normalt.. och jag kan ärligt säga att jag är fortfarande chockad.. Men fortfarande inget skadat, har kollat mej själv för o se så inget är lite ont nånstans.. Men kan inte hitta minsta lilla grej, som jag inte hade innan vill säga..

Men en sak som chockar mej idag är hur trevlig min bror var mot mej, vi gapar o skriker åt varandra jämt o hela tiden, jag blir kallad både de ena och de andra av honom.. Men idag så sket han i sej själv och frågade mej först om jag mådde bra och inte var skadad.. Blod är tjockare än vatten sägs de och de stämmer nog fanemej!
Tack broder för att du brydde dig om mej!

Ber om ursäkt för fruktansvärt kass bild.. Hade ingen riktig kamera med mej! Jag som alltid har med mej kameran.. Men de "roliga" var att jag tänkte ta med mej kameran, men tänkte "de händer säkert inget ovanligt ändå.. Ack vad fel man hade!

Over And Out!


Jag vill så gärna!

Mitt ♥ vill en sak och tillhör en viss person, men den personen vill inte alls samma.. Utan han vill ha friiiiiiiihet! Men vem fan har sagt att han inte kommer att ha de om vi prövar igen?
Jag har väl inte sagt jag ska flytta in och bo hos dej och vara med dej på minsta lilla steg du tar?
Jag orkar inte umgås hela jävla tiden, om jag ska ha ett förhållande så ska det vara att man umgås när man känner för de, inte jämt, alltså man kan umgås en dag i helgen och nån/några dagar i veckan..

Men beslutet är redan taget, så jag ska försöka få tag i min bror så han kan köra mej till Kinna så jag kan hämta upp alla mina saker.. Har en del saker där, de ska inte finns en pinal där som är min, ALLT ska bort.. Varför i h-vete ska han få se mina grejjer? Vill han inte ha mej, får han inte ha mina saker heller!

Men tack för att du förstört min tillit till killar.. Vi var i princip som ihop på sms för två veckor sen, jag mådde kanon och verkligen njöt av varje sms jag fick, men så kom jag hem.. då var de *poff, hon är borta* tack! Sånt värmer ju verkligen!
Jag kommer ju verkligen våga lita på killar som säger snälla ord.. eller låt mej tänka, nä inte för fem öre!

Och jag vet att du hatar detta inlägget, och kommer störa dej fett på de, men jag skriver de inte för o slänga skit på dig, utan för att uttrycka hur jag känner mej, och du är tyvärr en del av den "upplevelsen" så de slutar som de gör att jag måste nämna dig!

Inget illa menat..


OVER AND OUT!


Soooova!

Jag borde seriöst sova, men kan inte:( ligger klarvaken och funderar. Jag blir seriöst galen på dessa jävla tankar. Kärlek är fanemej nåt för folk ska bråka och må dåligt. Jag ser inget positivt med det alls. Någon annan som ser något positivt? Snart lägger jag ner allt och lever själv hela mitt liv. Varför utsätta sig för smärtan? Varför är man så jävla dum och gör det gång på gång. Idiot! Nä, måste sova.

Kan man spola fram tiden?

Idag är ingen toppenkväll.. Jag har njutit i flera veckor av singellivet och tyckt det varit asgott och få vara själv..
Förutom ikväll.. Ikväll känns det rent ut sagt skit!
Jag har tillbringat i princip hela dagen på soffan, förutom då jag lagat mat eller hängt/vikt tvätt..
Mer än så har inte skett här, eller jo, var iväg och handlade innan med J.. Jag fick handlat, men kan inte säga det var speciellt kul.. Och tyvärr passade inte sällskapet mej idag heller..

Nu sitter han hos mina föredetta vänner och har skitskoj, medans dom hatar mej.. [ni läser garanterat, men vet ni vad? jag skiter i vilket] Jag har haft planer på o skicka sms till en av dom i mer än en vecka nu, men vet hur de kommer sluta.. så noep, jag klarar mej bättre utan de jävla tjafset.. för det är fanemej vad denna jävla kommunen går ut på, och snacka skit och förstöra så mycket det går för varandra..
Den som påstår något annat ljuger! Eller har varit med om en stackars människa som faktistk är normal, för de finns inte direkt överflöd av er.. Ursäkta att jag säger såhär, men jag hatar den här jävla kommunen och hade jag haft möjlighet hade jag stuckit för längesen.. Men får stanna..

Jag funderar starkt på o stänga av både dator och telefoner och gå och lägga mej, men vet av erfarenhet att lägger jag mej såhär tidigt så kommer jag vakna mellan 2-4 inatt och vara klarvaken.. Då plågar jag mej hellre en stund till som vaken nu än och sitter uppe inatt..

Imorn blir det nog samma kväll som idag, se på skärgårdsdoktorn och softa i soffan, finns inget annat och göra tyvärr..
Men om de stämmer så får jag besök på lördag av mina två ♥ Tozza o Milli kommer nog hit :D ska bli skitsköj och få snacka lite skit med dom :) Behöver jag..

Nu fick jag nåt ryck att jag ska fixa mina ögonbryn ;) får se om jag har några kvar efter jag är färdig :P Det piggar upp lite och fixa mej :P

Over and Out ♥

Fånge i sitt eget hem!

Jag sitter fånge här i lägenheten..
När jag skulle släppa ut katterna o hämta tidningen så var de tvärstopp i trapphuset..

Det står verktyg i trappan så jag kan inte ta mej fram, och dom har rivit upp golvet på första våning.. Jag kommer ingenstans! Kan inte ens hämta min post!
Ska man inte få något meddelande om att dom ska göra om? Jag visste då ingenting innan jag klev upp..!

Nu är dom på övervåningen och fixar istället, [låter det som iaf] så jag lär väl få sitta här hela jävla dan! och ja, detta gör mig bitter! Jag som ville ut, bara gå runt lite och fota! Men faan heller!

Så det får bli o trycka ner sej i soffan och se på ytterligare avsnitt av skärgårdsdoktorn!

Måste ta losec och huvudvärkstablett, huvudvärken håller i sig!

Over And Out!

Blinddate någon?

Har sovit i ungefär 20 min då mob ringde. Det var Mija som var lite lätt uttråkad, hon kunde inte sova. Jag har funderat en massa, och hittat en ganska söt karl på nätet, [pratar inte med honom], har sett han via en väninna, [vad gammalt de lät]. Han är ganska söt, men inget för mig troligtvis. Men funderar på om jag ska be denna kompisen om en blinddate, är det desperat gjort och göra de? Behöver synpunkter. Vet att det finns en nu som inte är överlycklig över jag skriver så, men ska förklara för dig. -Jag tycker jättemycket om dig och skulle kunna göra vad som helst för att få dig, men med alla dina ord som jag fått höra så blir jag skeptisk. Hoppas du förstår.- Nu menar jag inte jag ska slänga mig på någon annan, men blinddate är alltid trevligt. :P Nä, måste försöka sova. over and out

Griljerat julskinka och bakat julgodis!

Nu är det torsdag.. och klockan närmar sej halv två..
Jag sitter här, ser på skärgårdsdoktorn på dvd, värsta giftet. Har sett 6 timmar idag.. :S att man inte skaffar sej ett liv istället..
Fick boxen i julklapp.. Men jag kan samtidigt skryta om att jag har gjort nån nytta iaf..
jag har tvättat o hängt upp två maskiner tvätt, städat/plockat i lägenheten, gjort rent kattlådan, gjort snickerskakor och dessutom griljerat en skinka.. Låg en i kylen vi köpte till Jul, lika bra och få de gjort så den inte blir dålig :)

Nä, om en kvart ska jag bannemej gå lägga mej, är trött som gnu nu känner jag..
huvudvärken har suttit lite molande hela dagen, den har kommit o gått, men ändå vart där..

Får se till o se klart på de här nu och sen sova :)

Over and Out!

Migrän?

Usch o fy.. dagen började vid 11 med huvudvärk, och den har inte släppt än, fastän jag både tagit värktablett och koffein.. Icke då, de vill verkligen inte släppa..
Borde eg inte sitta här, för de bränner i ögonen med dataljuset, men tv:en går bra.. sjukt nog..
Kan va lindrigare migrän.. Men de erkänner jag aldrig, för jag orkar inte med o gnälla över migrän.. Finns så många andra som gör de.. :)

Jag har funderat på en sak, jag vet inte vad jag ska göra.. Jag vill så gärna försöka igen, men då kommer väl tredje världskriget utbryta runtom i västra götaland.. Så ärligt talat, de bästa vore o skita i alltihop och vara själv istället..
Då slipper man mothugg ifrån alla som kommer hata tanken av det..

Nä.. får se klart på skärgårdsdoktorn...

Over and Out!

En stor sorg!

Jag måste erkänna en sak jag aldrig trodde jag skulle erkänna..
Men jag är kär i en bil.. Min bror har haft en 740 i x antal år som jag har varit tokig i.. För nåt år sen så gick servon sönder och han ansåg itne de var värt och laga, så han sålde den till Jimmy som fick lagat den direkt.. Då fick den ändå stanna kvar i min närhet..

Idag bestämde sej Jimmy för att sälja den, och jag kan säga ärligt att jag blev ledsen! Att den ska gå ur min närhet och vara hos någon annan får mej att ha gråten i halsen. Är töntigt som fan och ens tänka så.

Men den bilen har alltid varit min drömbil, jag har drömt om att jag ska ha den som första bil när jag får körkort, och att den ska bli min, jag har haft planer om hur jag ska "pimpa" den så den blir som jag vill ha den, vad jag ska ha för stereo, högtalare, mattor bla.. Men Nu kommer detta aldrig ske.. :'(

Usch o fy, ingen bra dag till historien! Jag kommer sakna den älskade bilen som har fått mej att må bra och varit min lilla ögonsten..

Nu ska ja bege mej mot Kinna, kommer kännas tomt att den inte står där längre, och jag fick ta "farväl" av den :(

Utrota mänskligheten

Jag har inte mycke mer och säga än att än en gång har ni lyckats trycka ner mig i skorna.. Än en gång ligger jag och krälar på golvet med krossat hjärta! Är ni nöjda att än en gång lyckats? :'(

2 januari..

Så var den 2januari snart slut oxå :)
Denna dagen började tidigt.. Gick upp redan vid halv 9.. Och sen begav vi oss mot Hemse, för att handla lite :)
Tänkte jag har bara 92 kr på kontot så de blir inte mycke handlat.. Men sen slog de mej att jag har nog en 100 i plånboken sen vi var i stan.. Så jag gick upp o hämta plånboken och inser då att jag hade 300 i den :D Snacka om att jag blev lyckligt.. Så det blev lite lördagsgodis, även 2 paket cigg, så jag verkligen klarar mej när jag kommer hem, så jag slipper bege mej till affären så fort jag kommer hem.. Orka...
Så nu har jag mat och cigg :)
Och dessutom en massa Powerking ;) Blev massa kvar när jag vart här så jag tar med dom hem..

Vi har haft premiärgrillningen för året..  :D Blev massa goa kotletter och ungsbakad potatis, tsatsiki :)
Kanske lite knasigt och grilla nu, men nångång måste man ha premiären :P

Nu äter brorsbarnen lördagsgodis..Och stojjar runt, höga på socker :P

Nä, om man ska ta o va lite social mot dom andra ;)

Over and Out!

Det går bara inte..

Jag har försökt ett flertal ggr att skriva vad som vart bra och dåligt med 2oo9, men kommer inte på nåt som är bra.. :(
Alltså måste 2oo9 sugit ganska fett..

Men jag ska fortsätta klura på det och hoppas komma på nåt bra som hänt.. iaf en liten ynka sak..

Imorn blir det hemresa för oss, ska bli både kul och inte, vill inte hem, men samtidigt vill jag hem..
Ska bli gott o bli lite barnfri :P, men samtidigt kommer de bli tyst som bara den..

Over and Out!

RSS 2.0