Klarvaken!

Hopp, ytterligare en natt som kommer bli sen..

Började göra mej redo för sängen redan vid 23, i hopp om att vara i säng vid 00 så jag kanske somnar i tid för en gångs skull, men noep.. Inte en chans att jag kom i säng i tid, utan jag pratade med mija vid 00,30. Och då var ja knappt på väg i säng, eller jo, jag hade börjat släcka ner, men inte kommit längre.

Varför är alla tysta när man väl vill att dom sms:ar? När dom brukar sms:a när man bara vill strypa dom för dom stör min nattsömn? Ynk, jag som hade påbörjat en så rolig diskussion med M, att vi skulle supa ner oss för o glömma alla problem ;) men sen tystna han, han kanske redan hade börjat o dricka :P

Innan kom jag o tänka på en dröm jag hade när jag var hos Mija.. Jag drömde om H, och den drömmen fick mej faktiskt att le en aning när den kom upp i hjärnan på mig igen ;) Men vadå, när jag väl hade drömt den så log jag hela dagen, kunde inte sluta le.. de gick bara inte ;) Kommer dock inte ihåg alla ord ordagrant, men minns så väl hur de gick till :P Jag var rätt elak i drömmen men samtidigt var den fin :) Tack för att jag fick drömma denna dröm, den har fått mej att dra på mungiporna många ggr..

Imorn har jag bestämt att jag ska pälsa på mig och gå till Shell, om jag inte får för mig och åka till Kinna och handla lite där, beror helt på om jag har fått pengar eller inte, men de hoppas jag verkligen jag kommer få, börjar tryta på cigg, har bara 1 paket kvar.. Ilandsproblem ni vet :P
Måste ringa vårdcentralen oxå, har en leverfläck som har börjat klia, så jag får väl ta bort den med.. Fick ju ta bort 2 för några år sen som kliade, eller en av dom kliade, den andra var rent utseendemässigt ;) Tänk, redan på den tiden var man utseendefixerad.. Helt mot vad ja är idag :P skiter totalt i hur jag ser ut :P bara ja har kläder på mig o luktar någorlunda gott så skiter ja i resten.. Seriöst, de är verkligen så..

Nä, om man ska försöka sova, tyvärr väckte grannens barn mig när jag lyckades slumra till. Får hoppas jag inte bryr mej om hon gråter igen :) Och nej, jag stör mig inte på grannarnas barn att dom skriker på nätterna, jag blev bara lite frustrerad att jag lyckades slumra till och då skrek barnet :)

Over and Out!

Åsikter :)

Lätta ditt hjärta :

Namn:
Guldfisk?

E-Mail? Jag ska inte tracka dig sen ;-)

URL/Blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0